19 / 04 / 2024

Ağaçlı Yol Bornova

Ağaçlı Yol Bornova

Bornova Ağaçlı Yol'daki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait iki ayrı parseldeki toplam 54 bin 181 metrekare arsa için ihaleye çıktı. Armesa-Murat Akdemir ortaklığı arsayı 120 milyon 410 bin lira önererek kazandı...

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Batman'da yeni yollar açılıyor!

Kentteki yol açma çalışmaları kapsamında yoğun bir çalışma başlatan Batman Belediyesi’ne bağlı yol açma ekipleri Huzur Mahallesi’nde de çalışmalara başladı

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Balıkesir Burhaniye'de imar yolları açılıyor!

Burhaniye Belediyesi Şehir Plancıları'nın oluşturduğu imar planlarının oluşturulduğu Burhaniye’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Malatya Karahan Tüneli açılış için gün sayıyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda yapımına 2009 yılında başlanılan Karahan Tüneli birkaç güne kadar araç trafiğine açılıyor. Karahan tüneli ile birlikte 20 dakikada geçilen yol 5 dakikalık mesafeye düşecek.

Samsun Kavak'ta yeni imar yolları açılıyor!

Kavak Belediyesi Şehir Plancıları tarafından büyük bir özenle çalışılarak imar planlarının oluşturulduğu Kavak’ta mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Çamlıyayla'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı yapıldı. Açılışta kurdelelere asılan hizmetler arasında mezarlık tadilatı, stabilize yol çalışması ve asfaltlama hizmeti dikkat çekti.

Kocaeli Dilovası'nda yeni yollar açılıyor!

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları devam ettiriyorlar. Dilovası’nda daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler yeni yerleşim alanları haline geliyor.

Şehitkamil yeni sanayi alanlarının yolları açılıyor!

Şehitkamil yeni sanayi alanlarının yolları açılıyor, yol çalışmalarını inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yol açma çalışmalarının en kısa sürede tamamlanıp yeni iş alanlarına imkan sağlayacaklarını söyledi.

Ağaçlı Yol Bornova Haberi

Ağaçlı Yol Bornova
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bornova Ağaçlı Yol'daki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait iki ayrı parseldeki toplam 54 bin 181 metrekare arsa için ihaleye çıktı. Arsa için 120 milyon 410 bin lira öneren Armesa-Murat Akdemir ortaklığı en iyi teklifi verdi. Murat Akdemir, ihale sonrası yaptığı açıklamada, "Alanda tek bir ağaç dahi kesmeyeceğiz. İzmir'in en güzel projesini bu alanda hayata geçireceğiz. Ne tür bir proje olacağına ise uluslarası proje yarışması sonrasında karar vereceğiz" dedi.
 
KIRAN KIRANA

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait arazilerin satışı için 19 Eylül'de gerçekleşen ilk ihaleye Mehmet Gökdemir İnşaat Sanayi ve Ticaret, İzmir Ortak Girişim Grubu, Seza İnşaat Sanayi ve Ticaret, Armesa-Murat Akdemir Ortak Girişim Grubu ve Liva İç ve Dış Ticaret teklif verirken söz konusu firmalar dün ÖİB tarafından nihai görüşme...