18 / 04 / 2024

Ağaoğlu Bakırköy Projesi

Ağaoğlu Bakırköy Projesi

Bakırköy Veliefendi Projesi ne zaman teslim? sorusuna haberimizi inceleyerek yanıt bulabilirsiniz. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 8 blok olarak yükseliyor ve projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Ağaoğlu Bakırköy Projesi!

Ağaoğlu Bakırköy Projesi kapsamında yer alan 98-159 metrekare 2 oda 1 salon tipi konutların fiyatları 906 bin 980 TL ile 1 milyon 464 bin 500 TL arasında değişiyor

İstanbul yeni konut projeleri 2013!

İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen yeni konut projelerini Emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. İşte lansmana özel fiyatlarla ilk kez müşterilerinin karşısına çıkan İstanbul yeni konut projeleri...

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi silüeti bozmayacak!

Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alan eski fabrikalar bölgesinde yükselecek 70 metrelik Ağaoğlu projesi Bakırköy 46, silûeti bozmayacak...

Ağaoğlu'nun Bakırköy projesinin adı belli oldu: Ağaoğlu My 46!

Ağaoğlu Şirketler Grubu projesi olarak yaşama geçirilen Bakırköy projesinin ismi belli oldu. Projeye Ağaoğlı My 46 adı verildi...

Ağaoğlu Veliefendi projesinin satışları ertelendi!

Yarın satışa sunulacak olan Ağaoğlu Veliefendi projesinin satışları ertelendi. Ağaoğlu Veliefendi projesinin satışa ne zaman çıkacağı henüz belli değil...

Ağaoğlu Veliefendi Bakırköy projesinin ilk fotoğrafları!

Merakla beklenen Ağaoğlu'nun Veliefendi Bakırköy projesinin hiç bir yerde olmayan fotoğraflarını ilk kez Türkiye'nin bir numaralı emlak ve konut sitesi wwww.emlakkulisi.com yayınlıyor...

Ağaoğlu Veliefendi Projesi nerede? Detaylı ulaşım adresi!

Ağaoğlu Veliefendi Projesi, ulaşımı kolay bir alanda yükselecek. 2013'te temeli atılacak proje, Veliefendi Hipodromu karşısında yer alacak.

Ağaoğlu Veliefendi Projesi'nin temelini 2013 yılında atacak!

Ağaoğlu İnşaat yeni projelerine bir yenisini Bakırköy Veliefendi Hipodromu'nun karşısında ekliyor... Projenin temeli 2013 yılında atılacak...

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan Çekmeköy Park'ta sürpriz kahvaltı!

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ağaoğlu Bakırköy Projesi Haberi

Ağaoğlu Bakırköy Projesi

Bakırköy Veliefendi Projesi ne zaman teslim? sorunun yanıtına geçmeden önce projenin özelliklerinden genel olarak bahsedelim. 


8 blok olarak planlanan Bakırköy Veliefendi Projesi Konutları, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 doa 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon dubleks, 5,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon daire seçeneklerinde.


Toplam 1.277 adet konuta yer verilen Ağaoğlu Bakırköy Projesi, eski Boya-Mensucat Fabrikaları'nın olduğu alanda Kartal Mahallesi'nde yükseliyor.


Bakırköy Veliefendi Projesi ne zaman teslim?


24 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan Bakırköy Veliefendi Projesi geniş yeşil alanalr ile sosyal olanaklar da sunuyor.


Bakırköy Veliefendi Projesi ne zaman teslim? sorusuna daha detaylı yanıt için 444 6 777 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişim kurabilirsiniz. 


Adres: Kartaltepe Mahallesi...