19 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanya detayları

Ağaoğlu kampanya detayları

Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu'ndan hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

13 Şubat'ta başlayan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu'ndan yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Hemen teslim 200 daire için geçerli Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapılıyor. Yüzde 75'in yüzde 35'lik kısmı içinde faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu kampanyalı projeleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'deki projeleri için başlattığı kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor ve yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. İşte Ağaoğlu kampanyalı projeleri...

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası 3 gün sonra bitiyor!

''Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile satışa sunulan projede kampanya devam ediyor. 3 gün sonra sona erecek kampanya My Towerland projesi ve My Home Maslak projeleri için geçerli.

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor!

Ağaoğlu İnşaat 'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganı ile kampanyasına devam ediyor. 50 ay 0 faiz imkanı sağlayan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor.

Ağaoğlu İnşaat 50 ay 0 faiz kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat 50 ay 0 faiz kampanyası, Ağaoğlu Mu Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projelerinde geçerli. Projelerde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Ağaoğlu kampanya detayları!

"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Ağaoğlu kampanya detayları şöyle: konut tutarının yüzde 50'lik kısmı peşinat olarak verildikten sonra kalan tutar 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu Bodrum projesi geliyor! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yepyeni bir projeye hazırlanıyor. Bodrum'da inşa edilecek projenin tüm detayları önümüzdeki günlerde belli olacak...

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin detayları belli oldu!

Ağaoğlu, Çekmeköy'deki yeni projesini Eylül ayında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Çekmeköy'de kendi arsası üzerinde hayata geçireceği projede konut ve ticari alanlar yer alacak.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi 21 Eylül'de lanse edilecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni durağı İstanbul Çekmeköy oldu. Ağaoğlu Çekmeköy projesi hakkındaki tüm detaylar 21 Eylül Perşembe günü anlatılacak.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Sena Ağaoğlu'nun gelinliği ile üç daire alınır!

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme koşulları!

4 bin 203 daire ve 1.055 ticari birimden meydana gelen Maslak 1453 Ağaoğlu ödeme koşulları detayları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde fiyatlar 679 bin 400 TL'den başlıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ali Ağaoğlu'nun söylediklerine kulak verilmeli!

Haber Yeni Birlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya köşesinde " Ağaoğlu'na kulak vermek gerek " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Ağaoğlu Central Park İstanbul basın toplantısı yarın!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Bakırköy’de bulunan Central Park İstanbul projesinin detaylarını paylaşmak üzere 10 Şubat Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenliyor.

Ağaoğlu, Cadde 1453'le İstanbul'a Broadway ve Şanzelize'yi getirecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özedincik bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu ile röportajına yer veriyor. Konut projeleri genel bilgilerine yer verilen röportajda ön plana çıkan Cadde 1453 projesi ve detayları;

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanya detayları Haberi

Ağaoğlu kampanya detayları

Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 60 aya yüzde 0.47, 120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacağını söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu, 13 Şubat'ta startı verilen kampanyanın 3 hafta süreceğini belirtti. 


FAİZ YÜKÜ HAFİFLEDİ

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı da kampanyayla tüketici üzerindeki faiz yükünü hafifletmek istediklerini kaydetti. Rahvalı, "Ağaoğlu olarak 120 aya 0.57 uygulamak suretiyle tüketicinin üzerindeki yükünün üçte birini alıyoruz. Üstelik bunu yüzde 1 peşinatla yapıyoruz" dedi. 


3 PROJEDE GEÇERLİ 

Kampanyanın geçerli olduğu My Towerland, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip....