24 / 04 / 2024

Ağaoğlu'ndan yüzde 1 peşinat ve yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu'ndan yüzde 1 peşinat ve yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı.



Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 60 aya yüzde 0.47, 120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacağını söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu, 13 Şubat'ta startı verilen kampanyanın 3 hafta süreceğini belirtti. 


FAİZ YÜKÜ HAFİFLEDİ

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı da kampanyayla tüketici üzerindeki faiz yükünü hafifletmek istediklerini kaydetti. Rahvalı, "Ağaoğlu olarak 120 aya 0.57 uygulamak suretiyle tüketicinin üzerindeki yükünün üçte birini alıyoruz. Üstelik bunu yüzde 1 peşinatla yapıyoruz" dedi. 


3 PROJEDE GEÇERLİ 

Kampanyanın geçerli olduğu My Towerland, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde, her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip. Maslak'ta ana arterlere yakınlığı ile öne çıkan My Home Maslak, özel tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Andromeda Gold projesi ise her kalanda bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanlarıyla benzersiz bir dünya sunuyor. Zemin+51 kat ve toplam 398 daireden oluşan Andromeda Gold, Uluslar ası İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Takvim


Geri Dön