19 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat kampanyası

Ağaoğlu İnşaat kampanyası

Ataşehir ve Maslak'taki projeleriyle satışlarına devam eden Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası kapsamında hayalindeki evi anlatmak üzere ilgili formu dolduranlara Vakko'da kullanabilecekleri hediye çeki veriyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu'ndan yüzde 1 peşinat ve yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin ev sahibi olmak isteyenlere verdiği yüzde 25 destek Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu da harekete geçirdi. Hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35'e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya!

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olan kampanya devam ediyor. İşte Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya detayları...

Ağaoğlu İnşaat reklam kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim 3 projesi için geçerli olan kampanyası devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyanın 3 hafta sürmesi planlanıyor. İşte Ağaoğlu İnşaat reklam kampanyası...

Ağaoğlu İnşaat yüzde 1 peşinat kampanyası!

Hemen teslim 200 daire için geçerli olan Ağaoğlu İnşaat'ın yeni kampanyasının 3 hafta süreyle uygulamada olması planlanıyor. İşte Ağaoğlu İnşaat yüzde 1 peşinat kampanyası...

Ağaoğlu İnşaat 12 Şubat'ta yeni kampanyasını anlatacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yeni başlayan kampanyayla ilgili bilgi vermek ve gayrimenkul sektöründe gündeme ilişkin değerlendirme yapmak üzere 12 Şubat Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat kampanyası My Home Maslak ve My Towerland projelerinde geçerli. Teslimlerin hemen yapıldığı projenin reklam filminde Ali Ağaoğlu rol alıyor. İşte tüm detaylar...

Ağaoğlu kampanyası!

Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu kampanyası dahilinde olan My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Ağaoğlu İnşaat My Newwork projesinde metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 6 bin 40 dolara!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında tasarlandığı proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir'de yükselen projede anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay vade farksız taksitlerle!

Ofis fiyatlarının metrekare bazında hesaplandığı proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilyor. My Newwork Projesi Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'teki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede 30 ay vade farksız taksitle ödeme de yapmak mümkün.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası!

Ataşehir ve Maslak'taki projeleriyle satışlarına devam eden Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası kapsamında hayalindeki evi anlatmak üzere ilgili formu dolduranlara Vakko'da kullanabilecekleri hediye çeki veriyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyası Haberi

Ağaoğlu İnşaat kampanyası

Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında hazırlanan formu dolduran herkese Vakko mağazalarında kullanabilecekleri çek hediye ediliyor.


Ağaoğlu İnşaat'ın satışları devam eden projeleri arasında; Maslak 1453 İstanbul, My Home Maslak, Andromeda Gold Ataşehir ve My Towerland Ataşehir bulunuyor.  


Andromeda Gold!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın bir bölgede yükselen Andromeda Gold Evleri zemin+51 katlı olarak dizayn edildi. Proje sauna, her katında bahçeleri, çocuk oyun alanları, terasta villa daireleri, fitness, buhar odaları gibi sosyal olanaklara sahip.


My Home Maslak!

Toplam 786 adet dairenin bulunduğu My Home Maslak Rezidans'ın TEM otoyoluna ve 2. köprüye bağlantısı mevcut. Proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.


Üniversitelere, alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere yakın konumda olan Ağaoğlu My Home Maslak Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 dubleks...