27 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası!

Ağaoğlu kampanyası!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu kampanyası dahilinde olan My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...



Sloganı "Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" olarak belirlenen Büyük Ağaoğlu kampanyası kapsamında isteyenler banka kredisi kullanırken, isteyenler firma bünyesinde yer alan ödeme planından yararlanabiliyor. 


Ağaoğlu kampanyası dahilindeki projeler My Home Maslak ve My Towerland olarak belirlendi. İstanbul Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen projelerde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. 


Ağaoğlu İnşaat kampanyası dahilinde yüzde 10 peşinat veriliyor. Kalan tutarın yüzde 40'ı için banka kredisi kullanılırken, geri kalan bedel vade farksız ara ödeme olarak ödeniyor. 


My Home Maslak!

Başlangıç fiyatı 527 bin TL olarak belirlenen My Home Maslak projesinde, 1+0'dan 4,5+1'e kadar değişen daire tipleri mevcut. 


My Towerland!

1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ağaoğlu kampanyası kapsamında konut bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak veriliyor. Geri kalan konut bedeli ise firma bünyesinde sıfır faizle 50 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön