25 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya!

Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olan kampanya devam ediyor. İşte Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya detayları...



Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabilir ve banka kredisi kullanılan yüzde 75'lik kısım için yüzde 35'e varan faiz desteği sağlanıyor.


Ödemeleri yüzde 0,47 faiz oranı ile 60 ay vade, yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade şeklinde yapılan My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde teslimler hemen gerçekleşiyor.


Toplam 200 adet daireyi kapsayan ve 13 Şubat'ta başlayan  Ağaoğlu İnşaat  faiz destekli kampanya 3 hafta süreyle geçerli olacak. 


Andromeda Gold!

Ağaoğlu Andromeda Gold projesi zemin+51 kattan oluşuyor. Fitness, terasta villa daireleri, sauna, her katında bahçeleri, çocuk oyun alanları, buhar odaları bulunan proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın mesafede yükseliyor.


My Home Maslak!

Satış süreci devam eden My Home Maslak Evleri 786 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 dubleks ve 4,5+1 dubleks olarak dizayn edildi.


3 blok halinde yükselen projenin TEM otoyoluna ve 2. köprüye bağlantısı bulunuyor. Proje üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın bir bölgede yer alıyor. 


My Towerland!

Toplam 3 bin 500 adet daireden oluşan My Towerland Ağaoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede daire büyüklükleri minimum 41 metrekare, maksimum ise 351 metrekare olarak belirlendi. 


My Towerland Ataşehir'de 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri mevcut. Projenin TEM ve E-5 karayolu'na ulaşım kolaylığı bulunuyor.


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön