25 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat kampanyası 2015

Ağaoğlu İnşaat kampanyası 2015

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için geçerli olan kampanya devam ediyor. İşte Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya detayları...

Ağaoğlu İnşaat reklam kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim 3 projesi için geçerli olan kampanyası devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyanın 3 hafta sürmesi planlanıyor. İşte Ağaoğlu İnşaat reklam kampanyası...

Ağaoğlu İnşaat yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında 0,47 faiz oranıyla 60 ay, 0,57 faiz oranıyla ise 120 ay vade yapılabiliyor. İşte Ağaoğlu İnşaat yüzde 35 faiz desteği...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Ağaoğlu İnşaat My Newwork projesinde metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 6 bin 40 dolara!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında tasarlandığı proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir'de yükselen projede anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay vade farksız taksitlerle!

Ofis fiyatlarının metrekare bazında hesaplandığı proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilyor. My Newwork Projesi Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'teki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede 30 ay vade farksız taksitle ödeme de yapmak mümkün.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası!

Ataşehir ve Maslak'taki projeleriyle satışlarına devam eden Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası kapsamında hayalindeki evi anlatmak üzere ilgili formu dolduranlara Vakko'da kullanabilecekleri hediye çeki veriyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyası 2015 Haberi

Ağaoğlu İnşaat kampanyası 2015

Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabilir ve banka kredisi kullanılan yüzde 75'lik kısım için yüzde 35'e varan faiz desteği sağlanıyor.


Ödemeleri yüzde 0,47 faiz oranı ile 60 ay vade, yüzde 0,57 faiz oranı ile 120 ay vade şeklinde yapılan My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde teslimler hemen gerçekleşiyor.


Toplam 200 adet daireyi kapsayan ve 13 Şubat'ta başlayan Ağaoğlu İnşaat faiz destekli kampanya 3 hafta süreyle geçerli olacak. 


Andromeda Gold!

Ağaoğlu Andromeda Gold projesi zemin+51 kattan oluşuyor. Fitness, terasta villa daireleri, sauna, her katında bahçeleri, çocuk oyun alanları, buhar odaları bulunan proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın mesafede yükseliyor.


My Home Maslak!

Satış süreci devam eden My Home Maslak Evleri 786 adet daireden meydana geliyor....