25 / 04 / 2024

ağaoğlu kampanyaları 2014

ağaoğlu kampanyaları 2014

Ağoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı 30 Kasım Pazar son. Kampanya kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Kampanya Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli...

Ağaoğlu kampanya 2014!

Ağaoğl My Home Maslak ve Ağaoğlu My towerland projelerinde kampanya başladı. Bu iki projede de daire teslimi hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu kampanya 2014 detayları...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası detayları!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve CEO'su Hasan Rahvalı 13 Şubat Cuma günü yeni kampanyalarını Andromeda Gold Lobisi’nde gerçekleşen basın toplantısında tanıttı.

Ali Ağaoğlu'nun yeni kampanyasının reklam filmi yayınlandı!

Ali Ağaoğlu' nun dün yayınlanan reklam filminde Türkiye' ye seslenen Ağaoğlu, 'Her şeyi devletten beklememek gerek' sloganıyla, konut sahibi olmak isteyenleri kampanyaları hakkında detaylı bilgilendirdi.

Ali Ağaoğlu: Karşı Gazetesi'nin parasını ödedik!

Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak 2014 tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. Açıklamalara ise Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan yalanlama geldi.

2014'te en çok Güler Sabancı ve Ali Ağaoğlu konuşuldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkad ınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Ali Ağaoğlu 2014'te en çok konuşulan işadamı oldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkadınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Ali Ağaoğlu, 2014'ün en başarılı iş adamı seçildi!

Akademetre tarafından hazırlanan 2014 yılının En’leri araştırma sonuçlarına göre yılın en başarılı iş adamı, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu seçildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu da En Başarılı Kurum dalında TÜSİAD ile 5'inciliği paylaştı.

Ağaoğlu-Nişantaşı Üniversitesi Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi için başvuru 3 Aralık'ta bitiyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında ücretsiz olarak gayrimenkul sertifika eğitimleri yapılacak.

Ağaoğlu gayrimenkul uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Katılımın ücretsiz olduğu programa son başvuru tarihi ise 3 Aralık. Sertifika eğitimleri 6 Aralık 2014-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde bu sene 4.sü düzenlenecek olan İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı’na katılacak...

Ali Ağaoğlu, ifade verdi!

Ağaoğlu, Aydınlar ve oğul Bayraktar komisyona ifade verdi. Ağaoğlu komisyona girmeden önce “Çağırdılar geldik saklayacak bir şeyimiz yok” dedi.Ali Ağaoğlu hakkında ise TOKİ soruşturması kapsamında 2 Mayıs 2014’de takipsizlik kararı verilmişti.

Ağaoğlu 2014 kampanya!

"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan Ağaoğlu 2014 kampanya kapsamında My Towerland projesinde fiyatlar 697 bin TL'den başlarken, My Home Maslak projesinde ise 527 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

ağaoğlu kampanyaları 2014 Haberi

ağaoğlu kampanyaları 2014

My Home Maslak ve My Towerland projelerini kapsayan Ağoğlu 50 ay 0 faiz fırsatı 30 Kasım Pazar son. Projedeki dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.


Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası kapsamında şu şekile ödeme yapılıyor; Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 50 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Ayrıca yüzde 10 peşinatla banka kredisi ile ödeme de yapılıyor. 


Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Ağaoğlu My Home Maslak projesinde daireler 572 bin lira ile 2 milyon 228 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire alternatiflerinin bulunduğu Ağaoğlu My Towerland projesi Ataşehir'de yükseliyor. Projede daire fiyatları 697 bin TL ile 2 milyon 719 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Tel: 444 6...