19 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyalı projeleri

Ağaoğlu kampanyalı projeleri

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Towerland Konutları alanları 41 metrekareden başlangıç gösteren dairelerden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu My Towerland kampanyalı ödeme planı...

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen 3 projesi için hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek" sloganıyla tanıtılıyor.

Ağaoğlu kampanyalı projeleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'deki projeleri için başlattığı kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor ve yüzde 35’e varan faiz desteği sağlanıyor. İşte Ağaoğlu kampanyalı projeleri...

Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleri geliyor!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında yeni projelerin müjdesini veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Ankara ve Bodrum projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Coldwell Banker, Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı!

Coldwell Banker, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu işbirliği sayesinde, Ağaoğlu Projeleri'nin Anadolu'daki alıcılara yönelik satışları, Coldwell Banker Anadolu Ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilecek

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

Ağaoğlu, Cadde 1453'le İstanbul'a Broadway ve Şanzelize'yi getirecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özedincik bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu ile röportajına yer veriyor. Konut projeleri genel bilgilerine yer verilen röportajda ön plana çıkan Cadde 1453 projesi ve detayları;

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ağaoğlu kampanyalı projeleri Haberi

Ağaoğlu kampanyalı projeleri

Ağaoğlu My Towerland kampanyalı ödeme planı bilgisinden önce projenin diğer özellikleri hakkında bilgi verelim. TEM ve E-5 Karayolu'na ulaşım kolaylığı bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen My Towerland Rezidans'ta 3 bin 500 adet daire bulunuyor. Projede yer alan konutlar 754 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


TEM ve E-5 Karayolu'na ulaşım kolaylığı bulunan My Towerland Ataşehir'de sauna, buhar odası,  yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, özel güvenlik gibi sosyal olanaklar mevcut.


Ağaoğlu My Towerland kampanyalı ödeme planı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 13 Şubat'ta başlayan kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisi kullanılan yüzde 75'lik kısım için yüzde 35'e varan faiz desteği sağlanıyor.


Yüzde 0,47 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,57 faiz oranıyla 120...