26 / 04 / 2024

Ağaoğlu kırım inşaat projeleri

Ağaoğlu kırım inşaat projeleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu kırım inşaat projeleri Haberi

Ağaoğlu kırım inşaat projeleri

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ve Ağaoğlu Şirketler Grubu yöneticileri bugün Kırım'da bir araya geldi. Türk heyetin, Kırım yarımadasında konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtildi.


Bakanlığın resmi sitesinde yayınlanan açıklamada, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanı Andrey Melnikov’un, "Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında Kırım’daki inşaat projelerinin Türk şirketler tarafından hayata geçirilmesinde her türlü yardıma hazırız" dediği kaydedildi.


'KONUTLARA TALEP YÜZDE 35 ARTTI'


Geçtiğimiz yaz döneminde Kırım’daki konutlara talebin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35 arttığı, Rusya’nın güneyindeki yarımadada yüksek fiyatlı yeni konutları satın alan siyasetçi ve bürokrat sayısında da bir yıl içinde yüzde 20’lik artış olduğu ifade edilmişti.


Rusya Ulusal Ticaret Bankası’nın analistleri, önümüzdeki beş yıl içinde 150 binin üzerinde Kırımlının kredili konut satışları...