28 / 03 / 2024

Ağaoğlu kredi notu

Ağaoğlu kredi notu

Japon kredilendirme kuruluşu olan JCR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi. JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri' ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 6 bin 40 dolara!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında tasarlandığı proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir'de yükselen projede anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Japon JCR'den Ağaoğlu'na yüksek not!

JAPON Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun inşaat firması Akdeniz inşaat'a "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu verdi.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR’dan Ağaoğlu'na 'yüksek derecede yatırım yapılabilir' notu!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi. JCR raporunda notların ülke tavanı olduğuna dikkat çekti.

Ağaoğlu’ndan konut kredi faizine yüzde 35 destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0.47,120 aya ise yüzde 0.57 faiz uygulanacak.

Ağaoğlu İnşaat'tan faiz desteği!

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi. Ağaoğlu, sınırlı sayıda konut için kredi ödemelerinde yüzde 35 faiz desteği verecek

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası!

Ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası kapsamında hem firma bünyesinde kredi ile, hemde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Kampanyanın reklam filminde Ağaoğlu Şirlet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu rol alıyor.

Aydın Ağaoğlu: Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

JCR Ağaoğlu bünyesindeki Akdeniz İnşaat'ın notunu yükseltti!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.'yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek notunu yükseltti.

Ağaoğlu'na Japonlar'dan tam not!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri'ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi. Görünüm ise "Stabil olarak belirlendi.

JCR'den Ağaoğlu'na yatırım için yüksek not!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ağaoğlu kredi notu Haberi

Ağaoğlu kredi notu

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri'ni yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu BBB+ (Trk)’dan A- (Trk)’ye, Kısa Vadeli Ulusal Notunu ise A-2 (Trk)’dan A-1 (Trk)’ye yükseltirken görünümlerini “Stabil” olarak belirledi. JCR, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Yerel Para Notlarını ‘BBB-’ olarak belirlerken, Destekleme Notunu 2, ortaklardan Bağımsızlık Notunu ise AB olarak...