02 / 05 / 2024

ağaoğlu vakko hediye çeki

ağaoğlu vakko hediye çeki

Ataşehir ve Maslak'taki projeleriyle satışlarına devam eden Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası kapsamında hayalindeki evi anlatmak üzere ilgili formu dolduranlara Vakko'da kullanabilecekleri hediye çeki veriyor.

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu üçüncü kez dede oldu. Ağaoğlu torununa, Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden villa hediye etti.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Sena Ağaoğlu'nun gelinliği ile üç daire alınır!

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Sena Ağaoğlu'na kayınpederinden 23 kilo altın!

Ali Ağaoğlu'nun damadına köşk hediye etmesi, Bursalı dünürünü harekete geçirdi. Kayınpeder Koray Kırcal da 23 yaşındaki gelini Sena'ya 23 kilo altın takıp altta kalmadı.

Ali Ağaoğlu’nda damadına 8 milyon dolarlık köşk!

Kızı Sena Ağaoğlu’nu evlendiren işadamı Ali Ağaoğlu, damada Emirgan’daki 8 milyon dolarlık köşkün tapusunu hediye etti.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu'na ev hediye etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde kına gecesini yaptığı kızına düğün hediyesini verdi.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu'ndan ev alanlar Cruise seyahati kazanıyor!

Ağaoğlu, 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında daire veya ofis satın alan müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyehati hediye ediyor.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

ağaoğlu vakko hediye çeki Haberi

ağaoğlu vakko hediye çeki

Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında hazırlanan formu dolduran herkese Vakko mağazalarında kullanabilecekleri çek hediye ediliyor.


Ağaoğlu İnşaat'ın satışları devam eden projeleri arasında; Maslak 1453 İstanbul, My Home Maslak, Andromeda Gold Ataşehir ve My Towerland Ataşehir bulunuyor.  


Andromeda Gold!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın bir bölgede yükselen Andromeda Gold Evleri zemin+51 katlı olarak dizayn edildi. Proje sauna, her katında bahçeleri, çocuk oyun alanları, terasta villa daireleri, fitness, buhar odaları gibi sosyal olanaklara sahip.


My Home Maslak!

Toplam 786 adet dairenin bulunduğu My Home Maslak Rezidans'ın TEM otoyoluna ve 2. köprüye bağlantısı mevcut. Proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.


Üniversitelere, alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere yakın konumda olan Ağaoğlu My Home Maslak Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 dubleks...