05 / 12 / 2025

Ağaoğlu yatırım

Ağaoğlu yatırım

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi. JCR raporunda notların ülke tavanı olduğuna dikkat çekti.

Tebernüş Kireçci 6 yıl önceden açıklamıştı! Yatırım için altın mı mantıklı? Dolar mı?

Milyonlarca yatırımcı 'altın mı, dolar mı?' sorusunun yanıtını araştırırken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci 6 yıl öncesinden ' Yatırım işi gerçeklerle yüzleşmektir. Gerçeklerle yüzleşin. Evet. Uzun vadede en güvenli liman şimdilik altın.'' uyarısında bulunmuştu.

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımında alırken kazanmak ne demek?

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprak yatırımında alırken kazanmanını ne demek olduğunu açıkladı. 

Ankara’nın ilk halka açık gayrimenkul yatırım fonu yatırımcılarla buluştu!

Ankara’nın en merkezi noktalarından biri olan MİA bölgesinde konumlanan Metafor AVM, Ankara’nın ilk halka açık Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF) olarak rekor taleple yatırımcılarla buluştu.

Yatırım yoluyla vatandaşlık arttı! Türk yatırımcıları en çok hangi ülkeleri, niçin tercih ediyor?

Harvey Law Group Türkiye Ülke Müdürü Çiğdem Sarıoğlu Ergut, yatırım yoluyla vatandaşlığın büyük talep gördüğünü açıkladı. Peki Yatırım yoluyla vatandaşlık neden bu kadar arttı? Türk yatırımcılar en çok hangi ülkeleri tercih ediyor?

Toklucuoğlu Yatırım Tarım Ürünleri İnşaat Emlak Nakliye Turizm’in konkordato talebi reddedildi!

Konkordato talebinde bulunan Toklucuoğlu Yatırım Tarım Ürünleri İnşaat Emlak Nakliye Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi'nin talebi mahkeme tarafından reddedildi.

'Konutta reel kayıp devam edecek' diyen Ekonomist Barış Soydan açıkladı! Vatandaş yatırım amaçlı konut alamıyor!

Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında düşüşün tekrar başladığını fakat vatandaşın yatırım amaçlı konut alamadığını açıkladı.

Ataoğlu Yatırım Gayrimenkul'e konkordato koruması!

Ataoğlu Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusu kabul edilerek, şirket hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verildi.

Toklucuoğlu Yatırım Tarım Ürünleri İnşaat Emlak Nakliye Turizm’e 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi!

Toklucuoğlu Yatırım Tarım Ürünleri İnşaat Emlak Nakliye Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi için 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım ve oturum amaçlı konut almak isteyenleri uyardı! Zaman kaybeden alın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu oturum ve yatırım amaçlı konut almak isteyenlere önemli açıklamalarda bulundu. Şatıroğlu oturum amaçlı konut almak isteyenleri 'zaman kaybeden alın' uyarısı yaptı.

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı, risklere karşı kalkan görevi görüyor! 

Toprak Rehberi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, toprak yatırımının risklere karşı koruduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Azizoğlu Gayrimenkul'den 2,5 milyar TL'lik dev yatırım! 5 yıl içinde 3 yeni proje hayata geçirilecek!

Azizoğlu Gayrimenkul, ilk etapta odaklandığı İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde üç yeni proje inşa edecek. Toplam yatırım tutarı 2.5 milyar TL olacak projelerden ilkinin inşaatına başlandı.

Türkiye’nin ilk arazi odaklı gayrimenkul yatırım fonu devreye alındı! 

Türkiye’nin ilk arazi odaklı gayrimenkul yatırım fonu olan Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. II. Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun tanıtımı gerçekleştirildi. 

Konut yatırımında kaybetmek de var. Tapuda kilitlenip kalmayın!

Konut piyasasında Temmuz ayında başlayan hareketlilik devam ederken, stratejist ve yatırım danışmanı Evren Kirikoğlu yatırım için ev alacakları uyardı. Her yatırımında olduğu gibi konutta da kaybetme riski olduğunu söyledi.

Ağaoğlu yatırım Haberi

Ağaoğlu yatırım

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu “A- (Trk)/Stabil), Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı ve Yerli Para Not ve görünümlerini ise “BBB-/Stabil” olarak olarak belirledi.


JCR, Ağaoğlu’nun, Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A- (Trk) / (Stabil görünüm) olarak belirlerken, Kısa Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu’nu A-3 / (Stabil görünüm), Kısa Vadeli Uluslararası Yerel Para Notu’nu A-3 / (Stabil görünüm ), Kısa Vadeli Ulusal Notu’nu A- 1 (Trk) / (Stabil görünüm ), Destekleme Notu 2, Ortaklardan Bağımsızlık Notu’nu AB olarak gösterdi.


JCR tarafından yapılan açıklamada konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: “Ağaoğlu Şirketler Grubu, yıllar itibarıyla ana faaliyetlerinin ölçeğini artırmış, ayrıca enerji ve turizm...