24 / 04 / 2024

ağrı yüzüncü yıl mahallesi

ağrı yüzüncü yıl mahallesi

25/07/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Ağrı'nın Merkezi ilçesi sınırlarında yer alan 100. Yıl Mahallesi'nin yeniden dönüştürülmesine karar verildi. İşte Ağrı kentsel dönüşüm sınırları...

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Skoda’da açıkladı! Yılın son günlerinde 25 bin TL zam yaptı...

Skoda markası tarafından yapılan açıklamada yüm modellerine 25 bin TL daha zam yapıldığı kaydedildi. Geçtiğimiz ay tüm model ve paketlerine 25 bin TL zam yapan marka aralık ayı fiyat listesinde de aynı şekilde fiyat artışına gittiğini açıkladı. İşte 2023 yılının son sıfır Skoda modellerinin listesi

TCMB Başkanı Erkan resmen açıkladı! Yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 65 olarak güncellendi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan son dakika yıl sonu enflasyon açıklaması geldi. Erkan yıl sonu enflasyon tahmini orta noktalarını 2023 için yüzde 65 olarak açıkladı.

Türkiye’nin yıl sonu ihracat hedefi 265 milyar dolar!

Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, yıl sonunda 265 milyar dolarlık ihracata ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Gelecek beş yıllık dönemde de ekonomi politikalarının en temelinde yine ihracat olacak" şeklinde konuştu.

Son dakika! Merkez Bankası yıl sonu beklentisini açıkladı! Yıl sonunda dolar ve enflasyon böyle olacak

Son dakika flaş haber... Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandı. Ankette, yıl sonu tüketici enflasyonu beklentisi ağustos döneminde yüzde 43,82'den yüzde 59,46'ya yükseldi. Yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 29,82 TL'ye çıktı.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde işsizlik oranı yüzde 9,9'a geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart arası dönemi kapsayan yılın ilk çeyreğine ilişkin işgücü istatistiklerini yayımladı. Açıklanan rakamlara göre 2023'ün ilk çeyreğinde işsizlik oranı yüzde 9,9'a geriledi.

Migros bu yıl 4 milyar lira yatırımla 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Şirket tarafından yapılan açıklamada yılın ilk 3 ayında konsolide satışların 27,2 milyar liraya ulaştığı belirtilerek bu yıl içerisinde 365 yeni mağaza açılacağı duyuruldu.

Depremin vurduğu Hatay'da en ağır yıkım Antakya'da!

Kahramanmaraş ve Defne merkezli olarak meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da 13 bin 517 yıkık, 8 bin 162 acil yıkılması gereken ve 67 bin 346 ağır hasarlı bina olduğu belirlendi.

Dünyaca ünlü dev bankadan sürücüleri üzecek peş peşe yıl sonu petrol tahmini! Üç haneli rakamlar mı geliyor?

Başta benzin ve motorin olmak üzere akaryakıt piyasasında da etkili olan petrol için İngiliz banka Barclays, 2023 ve 2024 fiyat beklentilerini açıklarken, yıl sonu brent petrolün 98 dolara 2024 içinse 103 dolara kadar yükseleceğini duyurdu.

Flaş gelişme… Merkez Bankası açıkladı! Yıl sonunda enflasyon ve dolar ne kadar olacak?

2023 yılına yönelik dolar ve enflasyon tahminlerini değiştiren Merkez Bankası,  Piyasa Katılımcıları Anketi’nden çıkan verileri açıkladı. Yıl sonunda dolar, enflasyon, faiz beklentilerinde şok gelişme… İşte ayrıntılar…

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

ağrı yüzüncü yıl mahallesi Haberi

ağrı yüzüncü yıl mahallesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 12/6/2013 tarihli ve 3078 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca Ağrı Merkez ilçesi sınırlarında yer alan 100. Yıl Mahallesi riskli alan ilan edildi. 


Kroki için tıklayın


Şengül...