29 / 03 / 2024

AGT parke üretimi

AGT parke üretimi

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

AGT üretim kapasitesini artıracak!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Kentsel dönüşüm parke sektörünü olumlu etkiledi!

AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, yıllık parke üretim kapasiteleri ile kentsel dönüşüm projeleri için günde 700 dairenin parke ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceklerini ifade etti.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi için denemeler başladı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce yürütülen ve KKTC’ye su sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında Anamur ilçesinde yapılan Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi için denemeler başladı.

Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi için denemeler başladı!

"Asrın Projesi" nitelendirilen, dünyada ilk kez uygulanacak deniz boru hattı ile adaya su sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında Mersin'in Anamur ilçesine yapılan Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi için denemeler başladı.

Beylikdüzü'nde 4 bin 550 metrekare parke tretuarı yenilendi!

Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi.

Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi denemeleri başladı!

KKTC Su Temin Projesi kapsamında Mersin'in Anamur ilçesine yapılan Alaköprü Barajı'nda elektrik üretimi için denemeler başladı. Santral montajı tamamlanan barajda 3 tribünde testler yapılıyor.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 0.5 geriledi!

Avro Bölgesi'nde 2014 yılı aralık ayı inşaat üretimi bir önceki aya göre yüzde 0,8, Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 0,5 geriledi..

AGT parke üretimi Haberi

AGT parke üretimi

Yapı bileşenleri sektörünün önemli temsilcilerinden AGT, ülke ekonomisine duyduğu güvenle yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci parke hattıyla birlikte, parke üretimini iki katına çıkaran firma ayda yaklaşık 2 milyon m2 parke üretecek.


Türkiye’deki parke üretiminine hızlı giriş yapan AGT, gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında başta Doğu Avrupa-Balkanlar, İran ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere parke ihracatı gerçekleştiriyor. Natura serisi ile 16 renk, Natura Line ve Plus serileri ile ise 8 renkte üretim gerçekleştiriyor.


AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “2015 yılında 500 milyon TL ile elde ettiğimiz %45’lik büyüme oranının 2016 yılı ilk 6 ay sonunda da sürdüğünü görmekteyiz. 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme ile sektörümüzde öncü olduk. İhracatta elde ettiğimiz başarılarla farkımızı ortaya koyduk. Bu sağlıklı...