25 / 04 / 2024

TOKİ Artuklu'ya 4 bin metrekare parke taşı döşendi!

TOKİ Artuklu'ya 4 bin metrekare parke taşı döşendi!

Mardin'deki Birinci TOKİ konutlarının olduğu caddelere 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Mardin merkez Artuklu'nun mahallelerinde kilitli parke taşı döşemeleri aralıksız sürüyor.




Artuklu'da kilitli parke taşı döşemeleri devam eden Nur ve Kötek mahallerinde, Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan, Meclis Üyesi Ahmet Avcı ve Fen İşleri Müdürü İsmail Uğurlu incelemelerde bulundu. Birinci  TOKİ  konutlarının bulunduğu caddelere parke taşı döşendi delere kilitli parke taşı döşemelerini sürdüren belediye ekipleri ile bir süre konuşan Eş Başkan Bozan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bozan, Artuklu'da kilitli parke taşı bırakılmayan cadde kalmayacağını ifade ederek, şu an TOKİ mevkiinde 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesini bitirmek üzere, olduklarını söyledi. TOKİ mevkiindeki caddelerinin tümünün kilitli parke taşı ile döşendiğini dile getiren Bozan, çalışma ağının tüm kente yayılacağını söyledi. 


Eş Başkan Bozan, meclis üyesi Avcı ve Fen İşleri Müdürü Uğurlu, daha sonra buradan ayrılarak, Kötek Mahallesi'ne geçerek, buradaki çalışmaları yerinde gördü. Bozan, tamamlanan yol çalışmalarını inceledikten sonra, mahalle halkı ile uzun süre sohbet ederek, sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Bozan, mahalle halkına kendilerine süre vermelerini ve çok kısa süre içerisinde mahallenin tüm taleplerini inceledikten sonra gerekli çalışmaları başlatacaklarını aktardı. 


Adana İlk Haber


Geri Dön