23 / 04 / 2024

AGT üretim kapasitesi

AGT üretim kapasitesi

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Petrol ofisi madeni yağda dünyada 15’inci olmaya hazırlanıyor!

Petrol Ofisi, madeni yağda Türkiye tüketiminin yarısını karşılayacak dev bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. 3 senede toplam 200 milyon dolarlık bir hacme ulaşacak yatırımla madeni yağ üretim kapasitesi 230 bin tonu bulacak.

Oldukça ilgi gördü, üretim kapasitesi arttırıldı! Peki fiyatı ne kadar oldu? İşte Yaris Cross'un özellikleri ve fiyatı

Toyota'nın B segmentinde yer alan SUV modeli Yaris Cross'a talep oldukça yüksek! Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de sevilen modelin üretim kapasitesi artırılıyor. Peki fiyatı ne kadar olacak? İşte Toyota Yaris Cross 2023 model fiyatları...

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Yıllardır dışarıya akan para bütçede kalacak! 200 ton üretim kapasitesi var

Türk savunma sanayisindeki yerliye dönüş çalışmaları kapsamında üretilen enerjetik malzemelerle doldurulan nüfuz edici yeni bombalar Türk Hava Kuvvetlerinin kullanımına sunulmaya başlandı. Savunma sanayisinde kritik alanlardaki yurt dışına bağımlılığı sonlandırmaya ilişkin çalışmalarda yeni başarı e

Enerji faturaları asgari ücretin yüzde 15'ini geçti!

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB), yayınladığı enerji raporunda, 'Türkiye'nin plansız yatırımlarla ihtiyacın çok üzerinde üretim kapasitesi tesis ettiğini' belirterek, enerji faturalarının asgari ücretin yüzde 15'ini aştığını aktardı.

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

İşte inşaat çeliğindeki fiyat artışının nedeni!

Türk çelik sektörünün geçtiğimiz yıllarda inşaat çeliği üretim kapasitesi kullanım oranı yüzde 52’lerdeydi. Talep doğrultusunda üretimimiz artarak kapasite kullanım oranımız yüzde 65 seviyelerine ulaşmıştır.

Birecik Hidroelektrik Santrali kamuya devredildi!

Türkiye'nin enerji üretim kapasitesi bakımından dördüncü büyüğü olan ve yıllık 2,5 milyar dolar civarında geliri olan Birecik Hidroelektrik Santrali (HES), kamuya devredildi.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

Türkiye'de çimento sektörü hızla büyüyor!

Türkiye'de çimento sektörü özellikle 2005 yılından başlayarak hızlı bir büyüme sürecine girdi ve üretim kapasitesi iki katına çıktı.

Brisa Aksaray Fabrkası 2018 yılında açılacak!

Brisa’nın 2018 başında açmayı planladığı Aksaray fabrikası, İzmit’teki kapasiteye ek olarak, binek ve hafif ticari araç lastikleri segmentinde yıllık 4.2 milyon adet üretim kapasitesi sağlayacak.

AGT üretim kapasitesini artıracak!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Stroton, yeni fabrikası ile kapasite ve ciroyu artıracak!

20 bin metrekarelik alana sahip yeni fabrikası ile yeni hedefler belirleyen yalıtım firmalarından Stroton, iki yıl içinde üretim kapasitesi ve cirosunu yüzde 70 artırmak istiyor.

AGT üretim kapasitesi Haberi

AGT üretim kapasitesi

Yapı bileşenleri sektörünün önemli temsilcilerinden AGT, ülke ekonomisine duyduğu güvenle yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci parke hattıyla birlikte, parke üretimini iki katına çıkaran firma ayda yaklaşık 2 milyon m2 parke üretecek.


Türkiye’deki parke üretiminine hızlı giriş yapan AGT, gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında başta Doğu Avrupa-Balkanlar, İran ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere parke ihracatı gerçekleştiriyor. Natura serisi ile 16 renk, Natura Line ve Plus serileri ile ise 8 renkte üretim gerçekleştiriyor.


AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “2015 yılında 500 milyon TL ile elde ettiğimiz %45’lik büyüme oranının 2016 yılı ilk 6 ay sonunda da sürdüğünü görmekteyiz. 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme ile sektörümüzde öncü olduk. İhracatta elde ettiğimiz başarılarla farkımızı ortaya koyduk. Bu sağlıklı...