19 / 04 / 2024

Ahmet Çakır kim

Ahmet Çakır kim

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır kimdir? Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın biyografisi...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Malatya Doğanyolu'da deprem konutlarının yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya Doğanyolu'nda inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, deprem konutlarında son durum hakkında bilgi aldı. 

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Ahmet Çakır kim Haberi

Ahmet Çakır kim

Ahmet Çakır kimdir?

Ahmet Çakır, 1964 yılında Malatya İli Darende İlçesi’nde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Darende’de tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu.


Gıda, inşaat ve eğitim sektörlerindeki ticari faaliyetlerinin yanısıra, iki yıl Malatya MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği ve daha sonra üç yıl MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı görevini yürüttü. 


2001 yılında AK Parti’nin kuruluşunda Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev  aldı. Malatya İl Teşkilatı'nda üç yıl Başkan Yardımcılığı yaptı, 2007 yılı Nisan ayında da Sayın Başbakanımız tarafından İl Başkanı  olarak görevlendirildi.


29 Mart 2009 yerel seçimleri için bu görevinden istifa ederek Malatya Belediye Başkan Adayı oldu ve Malatya halkının büyük teveccühü ile Malatya Belediye Başkanı seçildi.


Evli ve iki çocuk babası olup, orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.



Ahmet Çakır: Çevre yolunun...