18 / 04 / 2024

Ahmet Nazif Zorlunun villası

Ahmet Nazif Zorlunun villası

Koruma Kurulu, Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun müze yapmak için alıp villa yaptığı tarihi bina için adli ve idari işlem başlatılmasını istedi.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Nazif Oğur ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zeki Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Ahmet Nazif Zorlu’nun villası davalık oldu!

Koruma Kurulu, Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun müze yapmak için alıp villa yaptığı tarihi bina için adli ve idari işlem başlatılmasını istedi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Ahmet Nazif Zorlu: Keşke Zorlu Center'ı yapmasaydım!

Dünyanın en zengin isimleri arasında gösterilen Ahmet Nazif Zorlu, Habertürk`e açıklamalarda bulundu. Ahmet Nazif Zorlu “Keşke bunu hiç yapmasaydım!’’ dedi.

Zorlu Holding Rumelihisarı'ndaki tarihi eseri villaya mı dönüştürdü?

Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu Rumelihisarı üstünde aldığı, 2. grup tescilli tarihi eseri restore ettirmek için İBB'den “müze yapacağım” diye izin almıştı. Zorlu'nun eseri havuzlu villa yaptığı ve etrafını duvarlarla çevirdiği söyleniyor.

Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı’ndaki villası projeye aykırı mı?

Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı’nda “2. grup tescilli tarihi eseri müze yapacağım diye alarak havuzlu villa yaptığı” iddiası belgelendi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü projeye aykırı uygulamalar yapıldığını saptadı.

Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı’ndaki köşküne keşif yapıldı!

Zorlu Holding’in sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı’nda “2. grup tescilli tarihi eseri müze yapacağım diye alarak kendisine havuzlu villa yaptığı” iddiası incelemeye alındı.

Ahmet Nazif Zorlunun villası Haberi

Ahmet Nazif Zorlunun villası

Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun Rumelihisarı üstünde 2. grup tescilli tarihi eseri ‘müze yapacağım’ diye alıp kendisine yaptığı havuzlu villa davalık oluyor. Koruma Kurulu villada kaçakların düzeltilmediğini belirterek adli ve idari işlemlerin başlatılmasını istedi.





Zorlu işgal


Zorlu’nun Rumelihisarı üstünde aldığı, Boğaz’ı tepeden gören yeşil alanda yer alan 2. grup tescilli tarihi eseri restore ettirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’den (İBB) “müze yapacağım” diye izin aldığını ve kendisine havuzlu villa yaptırdığını 13 Ağustos 2015 tarihli gazetemizin sürmanşetinden duyurmuştuk. Zorlu villanın çevresini de Google Earth’ten bile görünen 2 metre yüksekliğindeki duvarlarla örmüştü.


Haberimizin ardından İBB, Boğaziçi İmar Müdürlüğü, İstanbul 3 Nolu Kültür Varlıklarını...