19 / 04 / 2024

ahmet özderici

ahmet özderici

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adaylarını ve yönetim kurulu adaylarını seçiyor...

Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici, Özderici GYO'dan pay aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adetinin Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adetinin Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satışının yapılmasına karar verildi...

Özderici GYO, Nuvo Dragos'tan 54,4 milyonluk gayrimenkul aldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos'taki Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici adına kayıtlı 54 gayrimenkulü 54 milyon 432 bin TL bedelle satın almaya karar verdi...

Ahmet Özderici 1.7 milyon adet pay aldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,60-1,61 fiyat aralığından 1 milyon 750 bin adet satış işlemi Ahmet Özderici tarafından gerçekleştirildi.

Özderici GYO, sermaye azaltımına gidiyor

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), sermaye azaltımı gerçekleştirecek

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Ahmet Özderici kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Ahmet Özderici ile ilgili merak edilen detaylar...

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

Ahmet Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ahmet Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 610 bin 253,814 TL nominal değerli pay, satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talebi oldu.

Özderici GYO davasında yeni gelişme!

Özderici GYO'ya açılan davada, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve  Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödüyor!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu ileri sürdüğü zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan davada yeni gelişme yaşandı. Davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Ahmet Özderici'nin Özderici GYO'daki pay oranı 63,6 milyona ulaştı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici tarafından toptan alış ve satış pazarında satın alındı...

Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici, Özderici GYO'dan hisse aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satıldı.

ahmet özderici Haberi

ahmet özderici

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu aday listesi seçimi hakkında açıklama yaptı.

2018 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Özderici GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Gamze Aksüt ve Selim Taylan'ın  belirlenmesine, Özderici GYO'nun Yönetim Kurulu Adayı olarak Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici ve Meral Özderici'nin belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 21.02.2019 tarihinde yapılan toplantısından;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ uyarınca, 2018 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Şirketimizin Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Sayın Gamze Aksüt ve Sayın Selim Taylan'ın  belirlenmesine, Şirketimizin Yönetim Kurulu...