19 / 04 / 2024

Ahmet Özdoğan florya eleştirisi

Ahmet Özdoğan florya eleştirisi

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ahmet Özdoğan yönetimi eleştirdi Eskiden Riva ve Florya sayesinde borçlara rağmen rahat olduklarını belirten Özdoğan, “Artık onlar da yok dedi.

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet’in CEO Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de Ahmet Kağan Yıldırım  tarafından  kuruldu.

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emra Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de Ahmet Kağan Yıldırım tarafından kuruldu.

Asiliye İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asiliye İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ahmet Doğan Bedir tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Ahmet Özdoğan florya eleştirisi Haberi

Ahmet Özdoğan florya eleştirisi

Bir dönem Sarı-Kırmızılı yönetimde görev alan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, mevcut yönetimi sert sözlerle eleştirdi. Karar Gazetesi'ne yer alan habere göre, amatör sporların 3 yılda 162 milyon lira zarar ettiğini vurgulayan Özdoğan, "Başkan Dursun Özbek bu parayı nereden buldu? Ben söyleyeyim, ‘kredi çekmiyoruz’ diyor ama kredi çekti. Artık bu anlayış değişmeli. Radikal şeyler yapılmalı. Önce tüzük değişmeli. Basketbol ve voleybol şubeleri anonim şirket olmalı, sponsorla devam etmeli” diye konuştu. Eskiden borçlara rağmen daha rahat olduklarını aktaran Özdoğan, şöyle devam etti: "Çünkü Riva ve Florya vardı. Şimdi onlar yok. İkisi de Emlak Konutla yapılan anlaşmayla değerlendirildi. Başkan ‘satış değil’ diyor ama bu çok net bir satıştır. Artık ne Riva ne de Florya için tasarrufta bulunabiliriz."