26 / 04 / 2024

Ahmet Özyanık milli parklar

Ahmet Özyanık milli parklar

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık: "Yaklaşık 235 milyon liralık milli park yatırımının bölgelere dağıtımını ve iş programlarının hazırlanmasına karar verdik." dedi..

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 35 adet arsa ve arazi satılıyor! Milli Emlak'tan taksit fırsatı! 

Konya ili Hüyük Milli Emlak, Konya ili, Hüyük ilçesinde yer alan 35 adet Hazine gayrimenkulünü en çok iki sene taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Hüyük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Milli Emlak Ayvalık'ta 2 adet imarlı tarla satıyor! İhalesi 24 Haziran'da!

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık Küçükköy'de yer alan 2 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların satış ihalesi 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Ahmet Özyanık milli parklar Haberi

Ahmet Özyanık milli parklar

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, iki gün boyunca 15 bölge müdürü ve daire başkanlarıyla yaklaşık 235 milyon liralık milli park yatırımının bölgelere dağıtımını ve iş programlarının hazırlanmasına karar verdiklerini belirtti.


Özyanık, Ilgaz Dağı Milli Parkı Kayak Merkezi'ndeki bir tesiste basına kapalı düzenlenen bütçe değerlendirmesi toplantısının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum olarak Türkiye'nin doğal güzelliklerini gelecek nesillere intikal ettirmek maksadıyla milli parklar, tabiat parkları ve tabiatı koruma alanlarını ilan ettiklerini söyledi.


Buralara gelen ziyaretçilerin çeşitli beklentileri olduğunu ifade eden Özyanık, şöyle devam etti:


"Bunları karşılamak maksadıyla her yıl yatırımlar yapıyoruz. Şu anda bulunduğumuz toplantıda yapılan yatırımların değerlendirilmesi ve 2015 yılı bütçesinin şekillendirilmesini amaçladık. İki gün boyunca 15 bölge müdürümüz ve daire başkanlarımızla yaklaşık 235 milyon liralık milli park...