26 / 04 / 2024

Ahşap cami

Ahşap cami

Daha önce Çorum İskilip'te buluna 84 yıllık ahşap cami, bir antikacının girişimiyle Balıkesir Edremit'e taşınmıştı. Aynı cami şimdi 3 kilometre uzaklıkta bir alana taşınmak isteniyor...

Ahşap camiyi yakan fırıncı durduruldu, cami yeniden düzenlendi!

Samsun'da bu kadar da olmaz dedirten bir olay yaşandı. Ahşaplar yakılması için fırıncıya satıldı. Kaymakam olaya müdahale edince, tarihi eser kurtarıldı. Cami yeniden inşa edildi

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Ordu Gürgentepe'de 200 yıllık ahşap cami restore edilecek!

Ordu'nun Gürgentepe ilçesindeki tarihi ahşap cami, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore edilerek yeniden ibadete açılacak.

Samsun Kuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde eski bir mezarlığın ortasında bulunan 14'üncü yüzyıla ait tarihiKuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı. Çivisiz cami 160 bin lira bedelle restore edilecek.

Samsun Kavak'a ahşap cami inşa edilecek!

Samsun'da sorunların yerinde tespiti ve yapılacak olan işlerin belirlenmesi için yapılan toplantılara Kavak İlçesinde devam edildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak'a ahşap malzemelerle bir cami yapılacağını söyledi.

Kastamonu'daki 730 yıllık tarihi ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Kastamonu'daki 730 yıllık ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Rizeli köylüler minareye cami uyduracak!

Rize'nin Kalkandere ilçesi Hüseyin Hoca köyünde tarihi ahşap cami başka bir yere nakledilip, yanına sonradan yaptırılan betonarme minare ortada kalınca köylüler minarenin yanına cami yapmak için harekete geçtiler

Rizeli köylüler cami inşa edecek!

Rize'nin Kalkandere ilçesi Hüseyin Hoca köyünde tarihi ahşap cami başka bir yere nakledilip, yanına sonradan yaptırılan betonarme minare ortada kalınca köylüler minarenin yanına cami yapmak için harekete geçtiler

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ahşap cami Haberi

Ahşap cami
2004 yılında bir antikacının  girişimiyle Çorum İskilip'te yer alan 84 yıllık ahşap cami, Balıkesir'in Edremit ilçesine taşınmıştı. Edremit'te aslına uygun olarak yeniden inşa edilen cami, şimdide 3 kilometre mesafede bir alana nakedilmek...