20 / 04 / 2024

ahşap oymacılık

ahşap oymacılık

Hamamönü restorasyonunda taş ve ahşaba öncelik veren Altındağ Belediyesi modern projelerde de ahşap kullanacak. Böylece Ankaralı ustalar kazanacak. Altındağ'da 2008 yılında başlanan tarihi dönüşüm kapsamında Hamamönü'ndeki tarihi evler restore edildi.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Lineer Ahşap Metal Mimarlık Proje Limited Şirketi Pendik'te Turgut Kaval tarafından kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Tarabya'da 25 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

ahşap oymacılık Haberi

ahşap oymacılık

Bugün Ankara'ya gelenlerin en fazla uğradığı yer olan Hamamönü'ndeki değişimle birlikte başkentin ahşap oymacılığı ve taş işçiliği de yeniden değer kazandı. Kentte bugüne kadar binlerce gecekondu yıktıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Modern yapılarda da Ankara taşını ve ahşap oymacılığını kullanacağız. Siteler esnafı ile toplantı yaptım. Onlara iş vereceğim" dedi. Altındağ Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği at çiftliği, buz pateni salonu ve kapalı semt pazarını da tamamen ahşap olarak inşa edecek.


"MERKEZ ALTINDAĞ"

SABAH Ankara'ya konuşan Tiryaki, "Altındağ Ankara'nın merkez ilçesi ve korunması gereken bütün kültür varlıklarının bulunduğu yer. Geleneksel mimarimizde taş ve ahşap var. Taş ve ahşap Ankara Evleri'nin tamamı Altındağ'dadır. 2008'den itibaren yok olmaya yüz tutmuş bu yapıları ayağa kaldırdık" dedi.


'TAMAMEN EL OYMASI OLACAK'

Altındağ'daki yapılarda kullanılan taşın...