20 / 04 / 2024

aida diva gemisi

aida diva gemisi

Büyüklüğü ve isminden dolayı "denizlerin divası" olarak adlandırılan dev kruvaziyer "Aida Diva", bu sezon 6. kez rotasını Marmaris'e çevirdi .Gemi 6 seferinde ilçeye çoğu Alman yaklaşık 18 bin turist getirdi

Aida Diva 2 bin yolcusuyla Marmaris'e sezonun ilk seferini gerçekleştirdi!

İtalyan bayraklı AİDA Diva, çoğu Almanlardan oluşan yaklaşık 2 bin yolcusuyla ilçeye geldi. Uzunluğu 294 metre, grostonu 68.500 olan dev geminin Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan yola çıkarak Marmaris'e geldiği belirtildi

Aida Diva Marmaris'e sezonun ilk seferini gerçekleştirdi!

"Aida Diva", Marmaris'e sezonun ilk seferini gerçekleştirdi. Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan gelen ve büyüklüğü ile isminden dolayı "denizlerin divası" olarak adlandırılan dev kruvaziyer, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Motorola, uzun süredir merakla hayranlarının beklediği amiral gemisini tanıttı. Peki amiral gemisi model beklentiyi karşılıyor mu? İşte Motorola Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Yeni Amiral Gemisi Tablet Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi tableti olan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tasarım detayları gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir

Türkiye’nin en büyük perakende marketlerinde olan A101 İPhone 13 512 GB, Samsung Galaxy S22 128 GB, Xiaomi Redmi 12C 128 GB‘lık versiyonunu Web sitesinden  satışa çıkardı. Peki Bu dev markaların amiral gemisi telefonları ne kadar? İşte 6 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi.

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Arnica Rose Diva Trend Blender Set en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender set mutfakta birçok parçalama ve karıştırma işlemini sizin yerinize yapan elektrikli ev aletidir.Paslanmaz bıçakları sayesinde üstün performans gösterir.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Özellikleri amiral gemisi fiyatı performans ürünü! OnePlus 11 geliyor

İnsanlar fiyat performan ürünlerine yönelmişken, OnePlus 11'le son dönemlerde ismini duyuran Çinli firma atağa kalktı ve ürettiği amiral gemisi telefonu uygun fiyatla çıkarmaya karar verdi.

Amiral gemisi düşkünleri! Galaxy S22 8GB'a Carrefour'dan dev indirim... 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefour'un amiral gemisi kampanyaları devam ediyor. CarrefourSA kartlılara özel yüzde 22'lik dev indirimi ile imkan sunuyor. Samsung Galaxy S22 8GB modelini tercih etmek isteyen vatandaşlara özel indirimi kaçırmayın. Peki Samsung Galaxy S22 8GB fiyatı ne kadar?

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Bitcoin'de yer yerinden oynayacak! Kriptoların amiral gemisi Bitcoin, 500 bin doları görecek! Yatırımcılar dikkat! 

Kriptoların amiral gemisi Bitcoin ile ilgili öyle bir iddia gündeme geldi ki yatırımcılar da şok oldu. Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin'de neler olacak? İşte ayrıntılar...

aida diva gemisi Haberi

aida diva gemisi


Dünyanın en büyün yolcu gemilerinden birisi olan İtalyan bayraklı Aida Diva, bu sezon gerçekleştirdiği 6 seferde Marmaris'e yaklaşık 18 bin turist taşıdı. 


Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan gelen dev kruvaziyer, 70 gün içinde 6. kez Marmaris'e geldi. Sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yapan yolcu gemisi, römorkörler yardımıyla Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Büyüklüğü ve isminden dolayı "denizlerin pası" olarak adlandırılan 11 katlı dev kruvaziyer, ilçede tatilini geçiren turistlerin ilgi odağı oldu. 


 Gemide, çoğu Alman yaklaşık 2 bin 300 yolcu ile 607 personel bulunduğu belirtildi. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, havanın sıcak olmasını fırsat bilerek Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı, deniz kenarındaki kafeterya ve restoranlarda oturarak güneşlendi. 


Turistlerin bazıları günlük tekne turlarına katılarak koyları yakından görme fırsatını elde ederken, şehir merkezinde...