19 / 04 / 2024

Ak Hayal Turizm Seyahat iletişim

Ak Hayal Turizm Seyahat iletişim

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Hejazi tarafından kuruldu.

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ak Hayal Turizm Seyahat iletişim Haberi

Ak Hayal Turizm Seyahat iletişim

Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tareq Hejazi tarafından kuruldu.


Ak Hayal Turizm Seyahat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi konusu: 

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında turlar düzenlemek, kara deniz ve hava ulaştırma araçlarının biletlerini satmak , konaklama, eğlence, spor, gösteri ,kamp,kongre,konferans ve benzeri organizasyonlar yapmak ve yaptırmak 2-Yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli gayrimenkuller almak, kiralamak sureti ile bunlar üzerinde otel, motel, tatil köyleri , kampingler, termal tesisler, sağlık işletmeleri, lokanta, kafeterya, lunaparklar ve benzeri turistik tesisler inşa etmek,başkaları tararından inşa edilmiş tesisleri işletmek. 3-Yurtiçinde ve dışında seyahat acentaları kurmak ve kurulmuş olanlarla geçici veya devamlı ortaklıklar kurmak, devralmak,devretmek. Şirket konusu dahilinde yurtdışında şubeler açmak, temsilcilikler...