20 / 04 / 2024

Ak Resort Turizm Otelcilik adres

Ak Resort Turizm Otelcilik adres

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güner tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Medcoice Apart Resort Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medcoice Apart Resort Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  2  milyon TL sermaye bedeli  ile Berna Yorulmaz tarafından kuruldu.

Ak Resort Turizm Otelcilik adres Haberi

Ak Resort Turizm Otelcilik adres

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güner tarafından kuruldu.

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bufaaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşa edebilir veya satın...