28 / 03 / 2024

Akasya Acıbadem AVM açıldı mı

Akasya Acıbadem AVM açıldı mı

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi açıldı. Kompleks, Türkiye'nin lider markalarını bir araya getirirken dünyanın en ünlü markalanın da ilk kez Türk perakende sektörüyle tanıştırıyor.

Akasya Acıbadem AVM resmen açıldı!

Akasya Acıbadem AVM bugün 06 Mart 2014 tarihinde saat 10'da töreniyle açıldı, Akasya AVM Acıbadem'i E-5'e bağlayan E-5 direkt bağlantı yolu da AVM ile birlikte trafiğe açılmış oldu. İşte Akasya Acıbadem AVM hakkında herşey...

Akasya Acıbadem AVM bugün açıldı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem'de inşa edilen Akasya Acıbadem AVM bugün açıldı...

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO'nun Akasya Acıbadem AVM kiralamaları açıklaması!

Akasya Acıbadem AVM'de yer alan toplam 2 bin 11 metrekare mağaza alanın yıllık 2 milyon 999 bin 916 USD + Ciro Kirası Bedelle 16 farklı kiracıya kiralanması için kira sözleşmesi imzaladı.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Akasya Acıbadem AVM'nin kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf GYO Akasya Acıbadem AVM'nin kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,70 TL' nin altında olması halinde kira dönemindeki geçerli kurun uygulanmasına karar verdi.

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem bayramda açık mı? Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem AVM açıldı mı Haberi

Akasya Acıbadem AVM açıldı mı


Anadolu Yakası'nda 80 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi açıldı. Kompleks, Türkiye'nin lider markalarını bir araya getirirken dünyanın en ünlü markalarının da ilk kez Türk perakende sektörüyle tanıştırıyor. Akasya Acıbadem, cadde alışverişini sevenler için Bağdat Caddesi'nden esinlenilen geniş, ferah ve gün ışığı alan koridorları, 10 dönüm Akasya Parla, İstanbul'un en büyük ve en son teknolojiyle donatılmış LGIMAX Salonu ve 15 adet sinema salonuyla kapılarını açtı. Komplekste dünyaca ünlü kozmetikten ayakkabıya birçok markanın ürünleri bulunuyor. 


Yeni...