28 / 03 / 2024

akasya acıbadem Diamond By Naci Şenocaklı

akasya acıbadem Diamond By Naci Şenocaklı

Diamond By Naci Şenocaklı, 4'ncü şubesini Akasya Acıbadem'de açtı. Markanın sahibi Naci Şenocaklı, "Nişantaşı, Akmerkez ve Suadiye'deki mağazalarımızdan sonra Akasya Acıbadem AVM'de de şube açtık" dedi

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO'nun Akasya Acıbadem AVM kiralamaları açıklaması!

Akasya Acıbadem AVM'de yer alan toplam 2 bin 11 metrekare mağaza alanın yıllık 2 milyon 999 bin 916 USD + Ciro Kirası Bedelle 16 farklı kiracıya kiralanması için kira sözleşmesi imzaladı.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Akasya Acıbadem AVM'nin kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf GYO Akasya Acıbadem AVM'nin kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,70 TL' nin altında olması halinde kira dönemindeki geçerli kurun uygulanmasına karar verdi.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Akasya Acıbadem, Marcom Awards 2015'te 15 ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

akasya acıbadem Diamond By Naci Şenocaklı Haberi

akasya acıbadem Diamond By Naci Şenocaklı


Pırlanta sektöründe 40'ncı yılını kutlayan Diamond By Naci Şenocaklı, 4'ncü şubesini geçtiğimiz günlerde Akasya Acıbadem'de açtı. Özgün tasarım anlayışını ilke edinen markanın sahibi Naci Şenocaklı, "Nişantaşı, Akmerkez ve Suadiye'deki mağazalarımızdan sonra Akasya Acıbadem AVM'de de şube açtık. Markamıza yakışacak yeni yerler oldukça şubeleşmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 


Diamond by Naci Şenocaklı, Akasya Acıbadem ve diğer mağazalarında İstanbul'un mistik geçmişi ve özel simgelerini yansıttığı mücevherlerimi müşterilerin beğenisine sundu. Diamond by Naci Şenocaklı koleksiyonda İstanbul'ukölyeden küpeye, broştan yüzüğe kadariftf^ok farklı tasarımla buluşturdu. DeğerlLt^şferla süslenen tasarımlarda lale, Galata Kulesi, cami figürleri ön plana çıkıyor. İstanbul Koleksiyonu, özel el işçiliği ile sınırlı sayıda üreti...