29 / 03 / 2024

akay neris akay inşaat teslimleri

akay neris akay inşaat teslimleri

Akay Neris Konutları Ankara Yaşamkent'te hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor...

Ramazan kolisine 5 yılda yüzde 370 zam geldi! İşte market market Ramazan kolisi fiyatları Mart 2024!

Ramazan kolilerindeki fahiş fiyat artışlarına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Cevdet Akay, bir markette satılan en ucuz Ramazan paketinin 2018'ten bu yana yüzde 370 oranında arttığını belirterek, vatandaşın darboğazda olduğunu dile getirdi.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Konut sitelerinde günübirlik kiralama eziyeti son buluyor!

Site yönetim hizmetleri veren Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay yaptığı açıklamada “Airbnb Kanunu” şeklinde bilinen Kanun’un, sitelerde hayatı bazen çekilmez hale getiren ve site sakinlerini canından bezdiren günübirlik kiralamayı eziyet olmaktan çıkaracağını belirtti.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Konut aidatları sorununun tek çözümü kat mülkiyeti kanunun revize edilmesinden geçiyor!

Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerdeki aidat sorununun, 1965 yılında kabul edilen Kat Mülkiyeti Kanunu revize edilmeden çözülemeyeceğini vurguladı.

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Akay tarafından kuruldu.

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Meral ve Cem Akay ortaklığında kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Setu Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setu Yapı İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Akay ve Turan İmanur ortaklığında kuruldu.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

akay neris akay inşaat teslimleri Haberi

akay neris akay inşaat teslimleri

Akay İnşaat tarafından Ankara Yaşamkent'te hayata geçirilen Akay Neris Konutları 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks olarak tasarlandı. Projede toplam 75 daireye yer veriliyor. 


Akay Neris Yaşamkent projesi ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat ödendiğinde geri kalan yüzde 80'lik kısım beş yıl sıfır faiz oranıyla ödenebiliyor. 


Akay Neris Ankara projesi 11 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede teslim tarihi 2018 yılı Aralık olarak belirlendi.


Akay Neris Evleri'nde daire sahiplerine yürüyüş alanı, spor salonu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, açık / kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası gibi sosyal donatılar sağlanıyor. Projede daire başına iki araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor. 


Yaşamkent Akay Neris Evleri fiyat listesi!

4+1 daire fiyatları 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor

5+1 daire fiyatları 2 milyon 725 bin...