26 / 04 / 2024

Akbatı AVYMödülleri

Akbatı AVYMödülleri

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Logos Gayrimenkul, Akbatı AVYM'nin dükkanlarına talip!

Logos Gayrımenkul Yatırım Fonu portföyüne dahil etmek amacıyla, Akiş GYO'nun gayrimenkul portföyünde yer alan Akbatı AVYM'nin bağımsız bölümlerinin satın alımına yönelik ön teklifi Akiş GYO'ya iletti. 

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

Akbatı AVYMödülleri Haberi

Akbatı AVYMödülleri

Akbatı AVYM, her yıl 6 binden fazla kişinin başvurduğu Marcom Awards’da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.


Akiş GYO A.Ş markası olan, yoğun ilgi ile takip edilen, Akbatı’nın evsahipliği yaptığı "Yaşam Akademisi” projesi ile Communication Program/İletişim Programı, Corporate Social Responsibility/Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Public Relations Program/Halkla İlişkiler Programı kategorilerinde 3 Platin , iki yıldır devam eden ve büyük ilgi gören “Bayrak Sizsiniz” projesi ile Special Event/Özel Etkinlik ve Corporate Social Responsibility/Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında 2 Altın ve ayrıca “Genç Yaşam Festivali”yle Special Event/Özel etkinlik kategorisinde ve Corporate Social Responsibility/Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kategorisinde iki mansiyon ödüle layık görüldü.



Marcom Awards dünyanın en köklü pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of...