18 / 04 / 2024

Akçelik Turizm Otelcilik adres

Akçelik Turizm Otelcilik adres

Akçelik Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Nevin Akçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Sular İdaresi Hamidiye Mahallesi, Hasdal Caddesi'nde kuruldu.

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Vedat Uslu ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalya Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Arkun ve Hüseyin Çelik ortaklığında kuruldu.

Rusel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rusel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Shahmar Valıyev tarafından kuruldu.

The Mamun Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Mamun Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Küden ve Timur Çakır ortaklığıyla  kuruldu...

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin    Tekin ve Süleyman Kaan Akın ortaklığında kuruldu.

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güner tarafından kuruldu.

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Akçelik Turizm Otelcilik adres Haberi

Akçelik Turizm Otelcilik adres

Akçelik Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Nevin Akçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Akçelik Turizm Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d. Şirket her türlü bilardo...