24 / 04 / 2024

Akdeniz Güvenlik yeşil alan projesi imzalandı mı

Akdeniz Güvenlik yeşil alan projesi imzalandı mı

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Migros'ta indirim günleri! Yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü!

Gıda fiyatları her geçen gün artarken, Migros, birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, Migros’ta yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma Migros fiyat listesi...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'deki 12 iş yerinin değerleme raporunu yayınladı...

Nurgül Yeşilçay Gümüşlük'te villa kiraladı!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önümüzdeki yaz hem kendisi rahat etsin hem de dostlarını ağırlayabilsin diye Gümüşlük’ten bir ev kiraladı

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Güzelşehir AVM'de bulunan 12 adet iş yerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Akdeniz Güvenlik yeşil alan projesi imzalandı mı Haberi

Akdeniz Güvenlik yeşil alan projesi imzalandı mı

Akdeniz Güvenlik tarafından yapılan açıklama şöyle;


15.10.2014 tarihinde KAP açıklamamızda ihale kazanımını bildirdiğimiz üzere İstanbul Genelindeki Yeşil Alanlarda, Koru ve Kent Ormanları için Özel Güvenlik Hizmet Alım İhalesinin sözleşmesi 01.12.2014 - 30.11.2017 tarihleri arasında (36 ay süreyle) 1.200 personelle görev yapmak üzere "158.937.100,00 TL +KDV" bedelli olarak imzalanmıştır.Kamuoyuna arz...