18 / 04 / 2024

Akdoğan Makina İnşaat adres

Akdoğan Makina İnşaat adres

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Tekdem Makina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tekdem Makina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Terzi tarafından kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Adhan Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Ateş ve Halit Ateş ortaklığında kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edip Ertan Akyol tarafından kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat adres Haberi

Akdoğan Makina İnşaat adres

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu. 


Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü metal ve metal ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü metale konu madde malzeme alet edavat mamül yarı mamülün ve makinenin alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu bakır, demir, sarı, çinko, kalay, alüminyum ve diğer metal ürünlerinin ve yan ürünlerinin ve bunların imalatında kullanılan madde malzeme mamül yarı mamüllerin alet ve edavatların alım satım imalat ithalat ihracatını yapmak. Her türlü metale konu  kağıt ve kağıt ürünlerinin...