29 / 03 / 2024

Akel Elektrikli Ev Aletleri barbeküleri

Akel Elektrikli Ev Aletleri barbeküleri

Akel, fuarda geçen ay satışına başladığı bahçe ve balkonlar için özel olarak üretilen elektrikli barbeküsünün yanı sıra davul fırın, ocak, mini fırın, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek.

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! A1*1'e bu hafta elektrikli moped geliyor...

A101 aktüel 18 Ocak Perşembe günü mağazalarda birçok indirimli ürün yerini alacağı duyuruldu. Bu hafta A101'e elektrikli moped, yemek masası takımı, buzdolabı ve küçük ev aletleri gibi birçok ürün gelecek. İşte, 18 Ocak Perşembe A101 aktüel ürünleri ve detaylar...

Elektrikli Porsche Macan'ın özellikleri ve beklenen fiyatı açıklandı...

Elektrikli arabalardan en çok rağbet gören ve merak edilen Porsche Macan EV satış rakamı ve özellikleri belli olduğu kaydedildi. İşte dikkat çeken özellikleri ile Porsche Macan Ev ve haberin detayları...

Chery’den yeni araç! Chery yeni elektrikli OMODA 5 EV tanıttı...

Chery’nin tüm dünyadaki otomotiv pazarlarındaki araştırmaları kapsamında üretime başladığı OMODA alt markası, içten yanmalı motora sahip OMODA 5 modelinin ardından şimdi de yüzde 100 elektrikli OMODA 5 EV modelini tanıtımını gerçekleştirdi. İşte yeni model ve haberin detayları...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Philips FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürge en uygun nerede satılıyor?

Elektrikli ev aletleri konusunda en güvenilir ve prestijli üreticilerden Philips, elektrikli süpürge konusunda sınıfında fark yaratacak bir ürünle müşterilerinin karşısına çıktı. FC9749/07 Powerpro Max toz torbasız süpürgeyi üreten Philips, ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

Beko’dan yaza özel indirim! FR 8284 az yağlı fritöze tamı tamına bin TL indirim geldi!

Beko’dan son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden az yağlı fritöze yönelik dev indirim kampanyası geldi. Beko, FR 8284 az yağlı fritöze Oliz’e özel tamı tamına bin TL indirim uyguladı.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden olan airfryer, artık her evde kendine yer bulmaya başladı. MediaMarkt da bu kapsamda, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı cazip fiyatla satışa çıkardı.

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Akel Elektrikli Ev Aletleri barbeküleri Haberi

Akel Elektrikli Ev Aletleri barbeküleri

Akel Elektrikli Ev Aletleri, en yeni ürünlerini bugün başlayan ve 20 Nisan Pazar akşamına kadar açık kalacak olan İdeal Home Fuarı’nda (Züccaciye, Ev eşyaları ve Çeyiz ürünleri) sergileyecek. Fuar, Büyükçekmece’de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Estetik, kalite ve tasarımı buluşturduğu ürünleriyle elektrikli ev aletleri sektöründe fark yaratan Akel, İdeal Home Fuarı’nda 6. Hall’de A07 nolu standda yerini aldı.  Akel fuarda geçen ay satışına başladığı bahçe ve balkonlar için özel olarak üretilen elektrikli barbeküsünün yanı sıra davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü tanıtacak.


Sağlıklı beslenmeyi sevenlere

Geniş bir ürün yelpazesiyle İdeal Home Fuarı’na 7.  kez katıldıklarını söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Fuarda en favori ürünümüz...