25 / 04 / 2024

Aken Solar

Aken Solar

Güneş enerjisi sektörüne anahtar teslim güneş enerji santrali (GES) kurarak, hizmet veren Aken Solar, İtalyan ortağı Nuove ile aldığı projeyi dört aydı sonuçlandırıyor.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

Aken Solar Haberi

Aken Solar

Çevreye hiçbir zararı olmayan bu santrallerin inşaat aşamasında da istihdam yaratıyoruz" yorumunu yaptı. 

Aken Solar'ı 2013 yılında kurdukları bilgisini veren Eyilik, yurt genelinde 17 bin kişinin elektrik ihtiyacını karşılayacak projelerinin bulunduğunu bildirdi. 

Eyilik, halen 13.2 MW'lık kurulu güce sahip olan santrallerinin kurulu gücünü bir yıl içinde 30 MW'a çıkarmak istediklerinin altını çizdi. 

Enerji sektöründeki güvenilir yatırım araçlarından birinin GES yatırım olduğu görüşünü kaydeden Berk Eyilik, bunun ana sebebinin devletin 10 yıl boyunca üretilen elektriği 13.3 dolar sentten satın alma taahhüdü olduğunun altını çizdi. Lisanslı güneş enerjisi santralleri projelerine 49 yıllık bir lisans süresi verildiğini hatırlatan Eyilik, "Bu durumda Türkiye'de güneş enerjisi sektörüne yatırım yaptığınız taktirde paranızı alabileceğiniz ve güvenilir şekilde çalıştırabileceğiniz uygun alanlardan bir tanesi" dedi. Firma ortaklarından Berk Eyilik, Yenilenebilir Enerji...