23 / 04 / 2024

Akfen GYO Ödül

Akfen GYO Ödül

Akfen GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri"nde "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

Akfen GYO Faaliyet Raporu Altın Ödül'e layık görüldü!

Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Akfen GYO'nun faaliyet raporuna Altın Ödül!

Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Akfen GYO faaliyet raporuna Altın Galaxy ödülü!

Akfen GYO’nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Galaxy Ödülleri 2014’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Akfen GYO'ya Euromoney'den iki ödül birden!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, her yıl en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi " ödülüne layık görüldü

Akfen GYO'ya ödül!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, her yıl en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi " ödülüne layık görüldü

Akfen GYO'ya Euromoney'den ödül!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, her yıl en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi " ödülüne layık görüldü

Akfen GYO'ya Euromoney'den ödül!

Akfen GYO, sektörün ilgiyle takip ettiği "Euromoney Gayrimenkul Ödülleri"nde "Türkiye’nin En İyi Otel Geliştiricisi" ödülüne değer bulundu. Akfen GYO, 2011, 2012, 2013 yıllarında da aynı ödüle layık görülmüştü.

Akfen GYO'ya 2013 Vision Awards'tan 4 ödül!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın (GYO) faaliyet raporu Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi ( LACP ) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards 'ta 4 ödül aldı.

Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu’na 4 ödül!

Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak bilinen Amerika merkezli bağımsız Mercomm kuruluşu tarafından düzenlenen ARC Awards yarışmasının sonuçları açıklandı. Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu “Best of Turkey” dahil olmak üzere toplam 4 ödül kazandı...

Akfen GYO 2011 Faaliyet Raporu’na Amerika'dan 5 ödül!

Akfen GYO, bu yıl 12'incisi düzenlenen Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP)‘’Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması’nda‘’ ’Bugünden Yarına Kalıcı Değerler’ temalı 2011 Faaliyet Raporu ile 5 dalda ödüle layık görüldü

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Akfen GYO'nun 2021'deki kira bedeli ekspertiz değerinin yüzde 111'i kadar oldu!

Akfen GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 5 yıllık dönem için alınan toplam kira bedeli, 5 yıllık kira ekspertiz değeri toplamının yüzde 88'i kadar gerçekleşirken, 2021 yılında alınan kira bedeli ise kira ekspertiz değerinin yüzde 111'i oranında gerçekleşti. 

Akfen GYO ilk 9 ayda 9.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun Eylül ayı yatırımcı raporunu değerlendiren Akfen GYO Genel Müdür Sertaç Karaağaoğlu, "2021 yılıyla birlikte portföyümüzü zenginleştirme yolunda attığımız adımlar bilançomuzu olumlu yönde iyileştirmeye devam ediyor" dedi.

Akfen GYO'nun kira gelirleri yüzde 194 arttı!

Akfen GYO Eylül 2021'de 22 milyon TL kira geliri elde etti. Şirketin 2021'in ilk 9 ayındaki kira geliri 2020'ye göre yüzde 194 oranında arttı ve 123 milyon TL'yi aştı.

Akfen GYO sermayesini 900 milyon TL'ye çıkardı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Akfen GYO'daki son durumu kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın '8 ayda özkaynağı 2.1 milyar, sermayeyi 900 milyon liraya çıkardık' başlıklı yazısı...

Akfen GYO kira gelirleri Nisan 2021'de yüzde 113 arttı!

Akfen GYO tarafından Nisan 2021 Aylık Yatırımcı Raporu yayınlandı. Buna göre, 2021'in ilk 4 ayında elde edilen kira geliri bir önceki yılın aynı dönemine göre EUR bazında yüzde 62, Türk Lirası kapsamında ise yüzde 113 arttı. 

Akfen GYO'nun Mart ayı gelirleri yüzde 226 arttı!

Akfen GYO’nun aylık kira gelirleri Mart 2020'de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 226 artışla 14.9 milyon TL’ye yükselirken, TL bazında 2021’in Ocak-Mart dönemini kapsayan ilk çeyreğindeki gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 74 oranında artışla 33,2 milyon TL oldu. 

Akfen GYO Ödül Haberi

Akfen GYO Ödül

Akfen GYO'nun "Şehir Rehberi" konseptiyle hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu, LACP tarafından düzenlenen "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri"nde "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde jüriden 100 üzerinden 98 puan alarak "Altın" ödüle layık görüldü. 


Konseptinin yanı sıra içeriği ve formatıyla da öne çıkan Akfen GYO'unun 2014 Faaliyet Raporu, 25 ülkeden 1000'e yakın başvurunun gerçekleştiği yarışmada, dünya sıralamasında 98'inci, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde 47'nci ve Türkiye'nin en iyi 20 faaliyet raporu arasında yer aldı. 


'En iyisini sunmaya devam edeceğiz'


Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, şunları kaydetti: 


"Türkiye'nin sadece şehir otelciliği konseptine odaklı ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak faaliyet gösteriyoruz. Dolayısıyla sektörümüz açısından hemen her alanda inovatif olma misyonu ile hareket ediyoruz ve bu düşünceyi destekleyen bir ortamda çalışıyoruz....