29 / 03 / 2024

Akfen GYO'ya Euromoney'den ödül!

Akfen GYO'ya Euromoney'den ödül!

Akfen GYO, sektörün ilgiyle takip ettiği "Euromoney Gayrimenkul Ödülleri"nde "Türkiye’nin En İyi Otel Geliştiricisi" ödülüne değer bulundu. Akfen GYO, 2011, 2012, 2013 yıllarında da aynı ödüle layık görülmüştü.



Akfen GYO'dan yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul sektörü tarafından her yıl ilgiyle takip edilen ve sektörde faaliyet gösteren en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri sahiplerini buldu.


Türkiye’de şehir otelciliği konseptine odaklanan Akfen GYO, 2014 yılında da "Türkiye’nin En İyi Otel Geliştiricisi" ödülünü aldı. Akfen GYO, 2011, 2012, 2013 yıllarında da aynı ödüle layık görülmüştü.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, Akfen GYO olarak sektördeki en önemli ödüllerden biri olan Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde üst üste dördüncü kez kaydettikleri başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:


"Yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bu gibi uluslararası ödüllerle taçlanması bize ayrı bir mutluluk veriyor. Akfen GYO ile hayata geçirdiğimiz yatırımlarla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bu başarının arkasında emeği bulunan bütün Akfen GYO ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da bir ekip olarak en iyisini sunmaya devam edeceğiz."


AA


Geri Dön