26 / 04 / 2024

akfen gyo yatırımları

akfen gyo yatırımları

Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, Türkiye'nin en büyük altyapı yatırım holdinglerinden 7 biri olarak 2014 yılında da altyapı sektörünün her alanında gerçekleşebilecek yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi planladıklarını belirtti...

Akfen GYO dünyanın ilk 5 yıldızlı Novotel'ini Karaköy'de hizmete açacak!

Ekonomik şehir otelciliği konsepti ile 2013 yılında İstanbul, İzmir ve Rusya’da toplam 3 yeni otelini hizmete açan Akfen GYO, dört yeni otelin daha yatırımına devam ediyor.

Vedat Tural: Akfen GYO'nun yeni yatırımları yolda!

Akfen GYO, Ekim 2013 itibariyle 16'sı işletmede olmak üzere Türkiye ve Rusya'da yatırımları devam eden projeleri ile birlikte toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştı...

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları borç açıklaması! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcu hakkında açıklama yaptı.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Akfen GYO yatırımcu sunumunu yayınladı!

Akfen GYO, yatırımcı sunumu Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10.maddesi kapsamında yayımladı.

akfen gyo yatırımları Haberi

akfen gyo yatırımları

HAVALİMANLARI yönetimi ve operasyonları, inşaat, deniz limanı işletmeciliği, deniz ulaşımı, su dağıtım ve atık su hizmetleri, enerji ve gayrimenkul gibi endüstri kollarında faaliyet gösteren Akfen Holding, 2013 finansal sonuçları açıkladı. Holdingin 2013 yılında cirosu bir önceki yıla göre yüzde 23 artışla 111 milyon liraya ulaştı. Akfen Holding tarafından yapılan toplam yatırım miktarı ise 230 milyon lira oldu. Diğer yandan, bağlı ortaklıklar ve özkaynak yöntemiyle konsolide edilen iştiraklerin tümü dikkate alınarak bakıldığında ve finansalları karşılaştırılabilir bir hale getirmek amacıyla TAV Havalimanlan, TAV Yatınm ve Karasular HES'te gerçekleşen hisse satışlarına göre düzeltildiğinde ise holdingin cirosu yüzde 23 artış ile 1 milyar 126 milyon lira olarak gerçekleşti. 


Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, TAV Havalimanları, TAV Yatırım, Mersin Limanı (MIP), İDO ve Akfen Su'nun...