29 / 03 / 2024

akfen kavakçalı hes projesi

akfen kavakçalı hes projesi

Akfen Holding Muğla'daki Kavakçalı HES Projesi enerji üretimine geçti...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Akfen GYO İBİS Eskişehir'i sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), koronavirüs salgınına karşı kahraman gibi görev yapan sağlık çalışanları için otelinin kapılarını ücretsiz olarak açtı.

Akfen GYO pay geri alımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda şirket paylarının geri alım programı ile ilgili açıklama yaptı.

Akfen GYO pay geri alımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda şirket paylarının geri alım programı hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO 8 Ağustos'ta pay geri alımı yapacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda (KAP) şirket paylarının geri alım programı hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun hisse alımı yüzde 2,29'a ulaştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO'nun hisse alımı yüzde 2,29'a ulaştı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO 2017 hisse geri alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı.

akfen kavakçalı hes projesi Haberi

akfen kavakçalı hes projesi


Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimizin bağlı ortaklıklarından Akfenhes Yatırımları ve Enerji Üretim A.Ş.'nin bağlı ortaklığı PAK Enerji Üretimi San. Tic. A.Ş.'nin, Muğla ili, Fethiye ilçesinde bulunan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından verilen EÜ/1980-1/1404 lisans numaralı, 8,9 MW kurulu güç kapasitesine sahip KAVAKÇALI HES Projesi'nin T.C. Enerji Bakanlığı tarafından 29.03.2013 tarihinde geçici kabulü yapılmış ve santral mevzuata uygun olarak 24:00 itibarıyla ticari enerji üretimine başlamış olup yıllık 48,2 GWs elektrik üretmesi beklenmektedir. 


Şirketimiz Akfen Holding A.Ş., yatırım programına uygun şekilde HES santrallerini ticari enerji üretimi için devreye almaya devam etmekte olup, 29 Mart 2013 tarihi itibarıyla, bağlı ortaklıkları vasıtasıyla faaliyet gösterdiği hidroelektrik santrallerinde toplam 159,1 MW kurulu güç kapasitesine ve yıllık toplam 664,3 GWs üretim kapasitesine...