19 / 04 / 2024

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.



Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman Bodrum'da ikinci otelini açtı. Tilkicik Koyu'ndaki Palmalife Bodrum Resort Oteli'ni kiralayan Orman, yeni otelinin adını Cape Yalıkavak olarak değiştirmiş.

Bodrum Cape Yalıkavak taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Para'dan Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın öğrendiğine göre, Orman'ın geçtiğimiz aylarda on yıllığına kiraladığı oteldeki yenileme çalışmaları tamamlamak üzereymiş. 2009'da Palmali Grubu tarafından açılan otel, parlak bir dönem yaşamış, dünyanın en zenginlerini ağırlamıştı. Ayrıca SPA'sıyla sağlık turizminde de öne çıkmış, çok sayıda ödül almıştı. Son yıllarda kan kaybeden otel Orman'la yeni bir döneme hazırlanıyor.

Denize bakan 40 odaya sahip olan otel salgın nedeniyle geçen ay beklenen doluluğu yakalayamamış.

Ancak son bir haftadır yüzde 60 doluluğa ulaşmış.

Kapısında hala Palmalife Otel yazısı bulunan tabela yakında Cape Yalıkavak olarak değiştirilecekmiş. Cape Yalıkavak adıyla yeni bir web sitesi ve instagram hesabı açılarak otelin tanıtımına başlanmış. Dünyaca ünlü Yalıkavak Marina'ya 5 dakika, trend destinasyonlardan Türkbükü'ne 20, şehir merkezine 30 ve Milas Havalimanına 40 dakika mesafedeki otelin tüm odaları tadilattan geçiriliyormuş.

Otelin tanıtım ve pazarlamasını ise kızı Aslıgül Orman yapıyormuş. Koç Üniversitesi mezunu olan Aslıgül Orman, iki yıl görev yaptığı İstanbul Swissotel Den ayrılarak nisan ayında Cape Yalıkavak'ta Pazarlama Direktörü olarak işe başlamış.

Aslıgül Hanım, otelin 250 metre uzunluğunda beyaz kumdan oluşan meşhur plajının işletmeciliğini de yapıyormuş. Plajın giriş ücreti 200 TL imiş.


Geri Dön