27 / 04 / 2024

İstanbul Bahçelievler'deki yol yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

İstanbul Bahçelievler'deki yol yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Mithatpasa ve Sanayi Caddelerindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Her iki cadde boyunca araçların kaldırımlara par etmelerine engel olmak için babalı bordür dösenerek kaldırımlar araç işgalinden kurtarıldı..



Alt ve üst yapıda değişim ve dönüşümün hızla 3 sürdüğü Bahçelievler'de çalışmalar yaz-kıs demeden aralıksız devam ediyor. Son olarak Fatih ve Sanayi caddelerinde başlattığı çalışmalarla  ilçedeki caddelere prestij kazandırmayı sürdüIürüyor. Kentsel dönüşümün yerinde yapılmasını ve değişimin hızla sürdürülmesine özen gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu; "Belediyemiz daha iyi yaşanılabilir Bahçelievlerimizi oluşturabilmenin heyecanı ile çalışıyoruz" dedi. 


MİTHATPAŞA VE SANAYİ CADDELERİ YENİLENDİ 


Mithatpasa ve Sanayi Caddelerindeki yol yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Yol yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere olan 2500 metre uzunluğundaki Mithatpasa Caddesi ve 1500 metre uzunluğundaki Sanayi Caddesi boyunca kaldırımlar engelli erişimine uygun hale getiriliyor. Aydınlatma ve komple cadde yenileme calısması sürdürülen her iki cadde aydınlatma direkleri ile donatıldı. Her iki cadde boyunca araçların kaldırımlara par etmelerine engel olmak için babalı bordür dösenerek kaldırımlar araç işgalinden kurtarıldı. 

Paralel olan Mithatpasa ve Sanayi Caddelerini bu güne kadar birbirine bağlayan tek cadde olma özelliğini taşıyan Gençosman Caddesine ilave olarak ve Belediye yeni teknik hizmetler binası yanında bulunan ve trafiğe kapalı olan Emniyet Sokak da alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak trafiğe açılacak. 

Büyüksehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi bu sokak ve caddede çalışma yaparak hangisinin hangi yöne trafik akısı verileceğine karar verdikten sonra bu iki cadde ve sokakta tek yön uygulamasına geçilerek trafik yoğunluğunun önüne geçilecek. Atatürk Caddesinde aydınlatma çalışmaları da hızla sürdürülen çalışmalar neticesinde tamamlanmak üzere.


Ayrıntılı Haber Bahçelievler Eki



Geri Dön