25 / 04 / 2024

akfen yeni projeler

akfen yeni projeler

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

TOKİ'den Kırıkkale Bahşılı'ya 210 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Yeşilli'ye 175 yeni konut müjdesi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin'de 175 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

Akyapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesini görücüye çıkardı. 2 yeni proje daha hayata geçirecek olan Akyapı, 1 milyar 750 milyon liralık yatırım yapacak.

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi hayata geçirecek.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

TOKİ'den Şahinbey'e 719 yeni konut!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Gaziantep Şahinbey 719 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Yeni konut projeleri tam gaz!

Yeni konut projelerindeki hızlanma dikkatleri çekiyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Sektör önümüzdeki dönemde olumlu beklentileri satın aldı. Ümit ediyoruz ki normalleşmeler devam edecek. Yeni projeler gündeme gelmeye devam edecek" dedi.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

akfen yeni projeler Haberi

akfen yeni projeler

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Selim Akın, Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler verdi.

Levent Loft'u 100 milyon TL, Loft Bahçe'yi 150 milyon TL, İncek Loft'u 400 milyon TL, Bulvar Loft'u ise 556 milyon TL yatırımla hayata geçirdilerini söyleyen Akın, 1 Temmuzda kapılarını açan Bodrum Loft projesine de 325 milyon TL yatırım yaptıklarını belirtti.

Selim Akın, Loft konseptli 5 proje için 1,5 milyar TL yatırım yaptıklarını dile getirerek, Bodrum Loft'a pandemi döneminde olmasına rağmen beklentinin üzerinde bir talep aldıklarını söyledi.

Gelecek yıl Bodrum Loft'u işletmeye devam etme kararı aldıklarını bildiren Akın, şu değerlendirmeleri de yaptı:

"Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz. Yapılan kredi kampanyaları ile piyasaya önemli bir canlılık geldi. Şu an kampanya dönemi kadar olmasa da bir hareketlilik var. Hareketlilik devam ederse,...