18 / 04 / 2024

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...



Yenilikçi bir dünya görüşüyle başkent Ankara’da yeni yatırımlar hayata geçiren Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, devam etmekte olan ve yeni inşa edecekleri projeler hakkında açıklamalar yaptı. 

Doğan Grup olarak senelik olarak yaklaşık 100 bin metrekare üzerinde yapı hayata geçirdiklerini kaydeden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım yaptığı açıklamada, Doğan Life, Doğan Castle, Doğan Tower, Doğan City ve Diamond Life projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Devam eden Doğan Tower projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım, şunları dile getirdi: “Dairelerimiz yaşamınıza ferahlık katacak şekilde tasarlanmıştır. Projemizde yaşamı kolaylaştıracak on dört adet asma katlı ticari mağaza da mevcuttur. Bu proje ile, şehir ve orman manzarası ile iç içe bir yaşam sunuyoruz” diyen Erdoğan Yıldırım Doğan Castle için ise şu ifadeleri kullandı: “Ankara’nın en gözde semtlerinden biri olan Bağlıca’da tamamen doğayla iç içe villalardan oluşan bu projemize başlamış bulunmaktayız. Doğal yaşama özlem duyanlar için oldukça ideal bir seçenek olan bu projemiz sayesinde yeşil alanların tadı doyasıya çıkarılabilir.”

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Doğan City projesi hakkında da bilgi veren Erdoğan Yıldırım; “Panoramik Cam” konseptiyle 2+1 ve 3+1 daireler, cadde konumunda yer alan çarşı ve marketler, farklı damak tatlarına cevap veren kafe ve restoranları bir arada sunan aynı zamanda okul, spor salonu gibi olanaklarıyla her türlü ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanmış projelerinin oldukça ilgi gördüğünü belirtti. Doğan Life projelerinin ise Eryaman’da yer aldığını söyleyen Yıldırım “Bu projemizde kırk dört adet 2+1, altmış dört adet 3+1 ve dört adet 4+1 dubleks kat planları ile toplamda yüz on iki daire ve on iki ticari alan bulunuyor” şeklinde konuştu.

Diamond Life projesi hakkında da bazı açıklamalar yapan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, söz konusu projenin her ayrıntısının düşünülerek tasarlandığını söyleyerek, halihazırda devam eden kurum binaları projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!


Geri Dön