26 / 04 / 2024

AKG Gazbeton tasarımın binbir yüzü

AKG Gazbeton tasarımın binbir yüzü

AKG Gazbeton hızlı destek veriyor. AKG Gazbeton’un “ Tasarımın Binbir Yüzü ” etkinlikleri çerçevesinde İzmir’de bulunan mimar Aydan Volkan, “Gazbeton denildiğinde aklıma AKG Gazbeton geliyor.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ülgen tarafından kuruldu.

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlki ve Erhan İlki ortaklığında kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Avok Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avok Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kılıç tarafından kuruldu.

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Mandarins Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandarins Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Selimoğlu ve Hüseyin Selimoğlu tarafından kuruldu. 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Hef Tasarım İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hef Tasarım İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli Esra Kaytan ve Fatma Kaytan tarafından kuruldu.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Dizayn Mimarlık Tasarım İnşaat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güner tarafından kuruldu.

AKG Gazbeton tasarımın binbir yüzü Haberi

AKG Gazbeton tasarımın binbir yüzü

Ve AKG Gazbeton ürünlerini, hafif ve kolay işlenebilir olduğu için de tercih ediyorum” dedi. İzmir’deki dikey yapılaşmaya da değinen Volkan, “Yüksek yapı merakı İstanbul’dan İzmir’e sirayet ediyor. Ancak arazi maliyetlerinin yüksekliği İzmir’de yatay yapılaşmayı zorluyor” diye ekledi.


Türkiye’nin en büyük yerli gazbeton üreticisi AKG Gazbeton, ülkemizin önemli projelerine imza atan mimar Aydan Volkan’ı İzmir’de sektör temsilcileri ve gazetecilerle bir araya getirdi. İlk olarak basın mensuplarıyla buluşan Volkan, Türkiye’nin son dönemdeki yapılaşma sürecini eleştirdi. “Son 12 yıldır istisnalar dışında Türkiye’de mimarlık icra edilmiyor, sadece “imar” ediliyor” diyen Volkan, yaşam alanların insanlara empoze edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.


İzmir’de ve özellikle Bayraklı bölgesindeki dikey yapılaşma sürecine yönelik soruları da yanıtlayan Volkan, “İstanbul’daki yüksek yapı talebi İzmir’e de sirayet ediyor. Arazi maliyetinin yüksekliği İzmir’de yatay...