29 / 03 / 2024

Akgür İnşaat

Akgür İnşaat

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Akgür İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Koytür İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Koytür İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon 552 bin 400 TL sermaye bedeli ile Mehmet Koyuncu tarafından kuruldu.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc R İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Resül Alıcı tarafından kuruldu.

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

Akgür İnşaat Haberi

Akgür İnşaat

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan: