28 / 03 / 2024

Akın 688 satış ofisi

Akın 688 satış ofisi

Akın İnşaat imzası ile hayata geçirilen Akın 688 Evleri'nde yer alan daireler 120 bin TL ile 300 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Akın 688 satış ofisi iletişim bilgileri...

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Akıllı telefon satışları düştü! Peki sebebi ne?

Dünyada pandemiyle birlikte gelen ekonomik dalgalanmaların etkisi devam ederken, ekonomideki kırılganlık hiç umulmadık bir sektörde yansımasını gösterdi. Teknolojik ürünlerin en popülerlerinden akıllı telefon satışlarında 2022 yılında ciddi düşme yaşandı. Peki telefon satışları niye düştü? İşte ya

Salam 12 TL sosis 24.90 TL! Migros’ta sosis ve salam indirimini duyan akın ediyor! 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta sosis ve salam indirimini duyan akın ediyor! Paketli sosis ve salamlarda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimli satılıyor. Salam 12 TL sosis ise 24.90 TL’den satışta. İşte tüm ürünlerin fiyat listesi…

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

Akıllı saat almak isteyenlere A101'den müjde! Birbirinden eşsiz akıllı saatler satışta! 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinin öncülerinden A101, hayatın vazgeçilmez bütünü olan akıllı saatleri satışa çıkardı. Peki, A101'de hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satışa çıktı? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ev almak isteyenler satış ofislerine akın etti!

Kamu bankalarının yeni destek paketine göre konut kredisi faizleri düştü ve sektör yeniden hareketlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar emlak satış ofislerine akın etti.

Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 18,76'ya yükseldi! 

Akfen GYO'nun Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü kapsamında Hamdi Akın'a satışı bugün Borsa İstanbul'da gerçekleşti ve Hamdi Akın'ın Akfen GYO'daki pay oranı yüzde 16,50'den yüzde 18,76'ya yükseldi.

Araplar konut satın almak için Samsun'a akın etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Toktaş, Arapların konut satın almak için Samsun'a akın ettiğini söyledi. Toktaş, bölgenin Körfez ülkelerinden talep görmeye başladığını söyledi.

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Gayrimenkul sertifikası için satış ofislerine akın edildi!

TOKİ tarafından gayrimenkul sektörüne kazandırılan gayrimenkul sertifikasında ön talep dönemi başlıyor. Gayrimenkul sertifikası için satış ofislerine akın edildi.

Metal Yapı'nın 2017 satış hedefi 2 milyar TL!

Metal Yapı Genel Müdür Akın Karali "2017 yılma dair beklentilerimiz daha olumlu. Bu yıl içinde ertelenen alımlann gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2017'de daha yüksek satış rakamlan bekliyoruz" dedi.

Akın 688 satış ofisi Haberi

Akın 688 satış ofisi

Satış sürecinin 1 Mart'ta başlaması planlanan Akın 688 projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Akın 688 satış ofisi ile 444 7 688 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 664 tane daire ve 24 tane ticari birimin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılı Mart ayında yapılması öngörülüyor.


Türk hamamı, fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, sauna ve otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip olan Akın 688 Evleri Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde bulunuyor.


Eryaman Akın 688 projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 6 blok halinde yükselen projede 1+1 daire fiyatı 120 bin TL'den, 2+1 daire fiyatı 185 bin TL'den, 3+1 daire fiyatı ise 300 bin TL'den başlıyor. 


Akın 688 satış ofisi 

Telefon: 444 7...