25 / 04 / 2024

Akkent 6 teslimleri

Akkent 6 teslimleri

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Shelton Bowie'de yüzde 40 peşinatla 6+1 villa! Hemen teslim!

Shelton Bowie projesinde yer alan villaların teslimleri hemen yapılıyor. Başkentte hayata geçirilen projede 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı 6 blok olarak Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. Peki Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kahramanmaraş Hanezar anahtar teslimleri!

Kahramanmaraş Elbistan'da hayata geçirilen Hanezar projesinde 6 blokta 322 daire yer alıyor. Peki Kahramanmaraş Hanezar anahtar teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Ispartakule Bizim Evler 6'da anahtar teslimleri başladı!

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabından daire alan aileler bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını ya

Bizim Evler 6'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Ispartakule’de hayata geçirilen Bizim Evler 6’da teslimler 6 ay öne çekildi. Ticari ünitelerin büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabının daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor.

İncek Loft'ta daire teslimleri 6 ay sonra!

AKFEN İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk dairelerin teslimine 6 ay kaldı. Projenin inşaatının hızla devam ettiğini belirtildi.

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış listesi fiyatları!

Akkent Paradise Gardens Batıkent satış listesi fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Ünal Akpınar İnşaat'ın projesi Akkent Paradise Gardens Batıkent'te daire teslimleri Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Akkent 6 teslimleri Haberi

Akkent 6 teslimleri

Projenin konumuna ve özelliklerine dikkat çeken şirket yetkilileri; “Bölgesinde yapılabilecek ilk ve son AVM Ev-Ofis karma projesi olma özelliğini taşıyan proje, konumu itibari ile 30 binden fazla konuta ve 120 binden fazla kişiye, Ankara’nın sanayi ve ticaret merkezlerinden İvedik ve Ostim bölgelerine yakınlığıyla 12 binden fazla iş yerine hizmet etmeye hazırlanıyor. Ticari parsel üzerinde kurulu projede; 15 bin metrekare kapalı alan içerisinde, 316 adet 1+1 ev-ofis olarak kullanıma sunulacak bağımsız bölüm ve altında konumlandırılmış 113 adet mağazayı barındıran bir AVM bulunuyor. AVM dükkanlarının satılabilir olması ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle yatırımcılara yeni bir alternatif sunan proje, yatırımcılarına ticari işletmelerden düzgün ödemeli, istikrarlı kira getirisi sağlayacak bir fırsat yaratıyor. Sözleşme ile birlikte hemen fatura alabilme ve katma değer vergisini kullanabilme...