25 / 04 / 2024

AKP Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak

AKP Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak

Yusuf Ziya Öztabak, AKP Yalova Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Yusuf Ziya Öztabak kimdir? Yusuf Ziya Öztabak, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Merkez Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekare alana sahip imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye Yalova'da dört arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. 

O belediye rekor sayıda KPSS şartsız işçi alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Yalova Belediyesi iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Belediye tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolara tam 90 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar...

Yalova'da arsa arayanlar dikkat! Belediye iki arsa satacak! 

Yalova İli Kadıköy Belediye Bakanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Yalova’da 10 ticari işletme kiraya veriliyor! Uygun fiyata iş yeri sahibi olmayı kaçırmayın! İhale 25 Ocak 2023’te…

Yalova Belediye Başkanlığından kiralık ticari işletmeler: 10 ticari işletme 3 yıl süre ile kiraya veriliyor. Söz konusu ihale 25 Ocak 2023’te gerçekleştirilecek.

Belediyeden Yalova'da arsa fırsatı! İhalesi 1 Kasım'da!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

AKP Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak Haberi

AKP Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak

Yusuf Ziya Öztabak, 2 Ocak 1963 Rize doğumlu. 1989 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.Yükseköğretimini müteakip Yalova’da mesleğe başladı ve halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak mesleğini icra etmektedir. 

Çeşitli zamanlarda Yalova S.M.M.M Odası, Denetim, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde buldu. Ayrıca Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu’nda da ‘Misafir Öğretim Görevlisi’ olarak meslek dersleri verdi. 

Yalova Yardım Derneği Başkanlığı görevinde bulundu; halen Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 2001 yılında Yalova Ak Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 

Çeşitli sürelerle Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan...